Anahtar Kelimeler: Yarınların teminatları

Yarınların teminatları

Yarınların teminatları

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu.

23 NİSAN AÇIKLAMASI

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Önal, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsızlık mücadelesi veren Aziz Milletimizin işgale karşı milli duruşunun ve cesaretin somut adımı olarak ortaya çıkan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104’üncü yılının haklı gurunu yaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 aynı zamanda ülkemiz ve dünya çocuklarına Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmiştir” dedi.

 

YARINLARIN TEMİNATLARI

Önal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili Çocuklar; En önemli servetimiz ve geleceğe olan umudumuzsunuz. Sizler, milletimizin aydınlık yarınlarının teminatısınız. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin daha da gelişmesi ve kalkınması adına gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocuklarımızın özgür irade sahibi bireyler olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur. İnanıyorum ki çocuklarımız yakın bir gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak Aziz Milletimizi yeni ufuklara taşıyacak, ülkemizde ve dünyada barış ve kardeşliğin tesisi için çaba sarf edeceklerdir.

 

ÇOCUKLARI TEBRİK ETTİ

Bizlerde Kırıkkale Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha mutlu daha güzel yarınları ve çağın gereklerinden ziyadesiyle istifade etmeleri için var gücümüzle çalışacağız. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu