Anahtar Kelimeler: Yardımlar Halep için

Yardımlar Halep için

Yardımlar Halep için

Yardımlar Halep için

Yardım için çağrı yapıldı

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Gençlikspor İl Müdürlüğü, Hayrat Yardım Vakfı, Türkiye gençlik vakfı, Büro Memur Sen Ve Gençlik Merkezi Tarafından Suriye´nin Halep Kenti´nde baskıcı rejimin altında yaşam savaşı veren, çocuk seslerinin çığlığa karıştığı, önemli bir yardım kampanyasına imza attı.

YARDIM ÇALIŞMASI

Türkiye genelindeki şubeleriyle ortaklaşa gerçekleştirilen kampanya kapsamında, mağdur insanlar için yardım toplanıyor. Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Gençlikspor il müdürlüğü,  Hayrat Yardım Vakfı, Türkiye gençlik vakfı, Büro Memur Sen Ve Gençlik Merkezi Tarafından Organizasyonu tarafından Suriye´deki ihtiyaç sahipleri için yiyecek, giyecek, battaniye ve kuru gıda kampanyası başlatıldı. Hüseyin Kâhya Parkı´nda 11 gün açık kalacak olan çadırda Suriye´de yaşanan dram fotoğraflarla sergileniyor.

ACI ÇEKİYORLAR

Kış ayı ile birlikte ihtiyaçların bir kat daha arttığına dikkat çeken  Hayrat Yardım Vakfı Kırıkkale temsilcisi İsmail Efe Demir  Suriye´de kız, erkek, büyük, küçük demeden 7´den 77´ye herkesin büyük bir acı çektiğini, savaş acısının bir nebzede olsa hafifletmek ve destek olmak adına kampanya ya öncü olduklarını dile getirdi. Çadırda ikinci el veya sıfır kıyafet, ayakkabı, battaniye, un, kuru gıda, bebek bezi, bebek maması gibi temel gıda maddeleri aldıklarını söyleyen Demir, ayrıca nakdi yardım aldıklarını vurguladı.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli