Anahtar Kelimeler: Yaralar sarılıyor

Yaralar sarılıyor

Yaralar sarılıyor

Yaralar sarılıyor

Hasar tesbitleri yapılıyor   

Geçtiğimiz gün yaşanan sel felaketinin ardından Vali Ali Kolat Kırıkkale Merkez başta olmak üzere ilçelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kolat'ın yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'da belediye işçilerine teşekkür etti.

İNCELEMELER YAPILIYOR

Aşırı yağışlardan dolayı Kırıkkale merkez ve birçok ilçede yaşanan sel felaketi nedeni ile vatandaşlar ve esnaflar zor anlar yaşadı.  Yaşanan olumsuzlukların ardından Vali Ali Kolat vatandaşları ziyaret etti, vatandaşları ziyaret eden Kolat Merkez ve ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Vali Ali Kolat incelemelerin ardından yaptığı açıklamada,  Kırıkkale ve çevresinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle hem il merkezinde hem de bazı ilçelerde dereler taştığını ifade eden Vali Kolat, Bu yüzden ev ve iş yerleri zarar gördü. Arkadaşlarımız hemen vatandaşımızın yardımına koştu. Bizler de yapılan bu çalışmaları yerinde görmek istedik. Devlet olarak bütün birimlerimizle birlikte vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

SAYGILI İŞÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Sel felaketinde vatandaşların zor anlar yaşamaması için belediye ekipleri öz verili bir şekilde aralıksız çalışmalarının ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Sosyal Medyadan belediye işçilerini teşekkür etti. Saygılı paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi, Şehrimizde saat 11:00 civarında başlayan yağmur oldukça yoğun bir şekilde devam etti. Kuvvetli sağanak yağıştan şehir merkezimiz ve çevresi etkilendi. Bütün ilgili belediye personeli sahaya inerek şehir içi olumsuzluklarının giderilmesinin yanında Kayseri-Ankara yolunun bir an önce trafiğe açılması yönünde anında müdahale etti. Tüm ekip arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum”  ifadelerini kulandı.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli