Yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum”

 Yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum”

Yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum”

Yılmaz saldırıya tepki gösterdi!

Kırıkkale eski Baro Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ayhan Yılmaz İstanbul Çağlayan Adliyesinde görevi başında iken menfur bir terör saldırısı sonucu şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz`a yapılan saldırıyı nefretle kınadığını ifade etti

Olaya tepki gösterdi

Kırıkkale eski Baro Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ayhan Yılmaz  Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz`a yapılan saldırı hakkında açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, Milletimiz ve Devletimiz üzerinde süregelen hain oyunlarla, Devletimizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü ile birliğimizi ve esenliğimizi yok etmeyi amaçlayan terörist eylemleri ifa eden ve kurgulayan güçler ve Ülkemizdeki işbirlikçileri bilmelidir ki, Milletimiz asla bu oyunlara gelmeyecektir, asla terör önünde diz çökmeyecektir ve teröristler akıttıkları kanlarda ve gözyaşlarında boğulacaktır. Ayrılmaz bir bütün olan Milletimiz, daha da bir kenetlenmiş şekilde her zamankinden daha da kararlı olarak bu ve benzeri her türlü terörist eylemlere hakkettikleri karşılığı verecektir” dedi. 

İnsanlığa karşı yapılmıştır

Bu hain terör saldırının yalnızca Savcıya değil tüm yargı camiasına yapıldığını belirten Yılmaz, Hukuk sistemine, demokrasiye, bizatihi milletimize ve insanlığa karşı yapılmıştır. Yazılı ve görsel basında ve yine sosyal medya paylaşımlarında saldırıyı kullanarak kan üzerinden rant sağlamaya çabalayan, bu hain saldırıyı ifa edenleri terörist değil eylemci olarak pazarlayan, milli ve manevi her türlü değerimizin, Milletimizin birlik ve beraberliğinin, huzur ve refahının düşmanı olan, ahlak yoksunu, insan müsveddeleri, aşağılık işbirlikçileri, Devleti ve Milleti zayıflatamayacaklarını, birlik ve beraberliğimizi parçalayamayacaklarını bilmelidirler” şeklinde konuştu.

Başsağlığı diliyorum

Yılmaz, Olayı saatlerce kan dökülmeden önlemeye gayret eden Emniyet ve Adliye birimlerine, yine İstanbul Barosu ve Başkanına üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehit Savcımıza Yüce Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine, tüm Hakim, Savcı, Avukat yargı camiasına ve Milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli