?Yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz?

?Yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz?

?Yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz?

SP adayları da çalışıyor

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları, Faruk Vurgun ve Muin Yıldız Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar´ı makamında ziyaret etti.

SERİ ZİYARETLER YAPILDI

Ziyarete Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Başkan, Merkez İlçe Başkanı Remzi Sarak ile birlikte giden adaylar seçim süreciyle ilgili beklentilerini ve değerlendirmelerini sundular. Ziyarette konuşma yapan Saadet Partisi Milletvekili Adayı Faruk Vurgun; Her seçimin önemli olduğunu ama bu seçimin Türkiye´nin gidişatı açısından daha önemli olduğuna vurgu yaparak; Milli Görüş´ün mutlaka meclise girmesi gerektiğini söyledi.  Saadet Partisi milletin umutlandığını dile getiren Muin Yıldız ise; Artık mecliste alternatife ihtiyaç olduğunu söyledi.  Karşılıklı fikir alışverişiyle devam eden ziyaretin sonunda Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar adaylara çalışmalarında başarılar diledi.

DESTEK İSTEDİLER

Emniyet müdürlüğü ziyaretinin ardından Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Saadet partisi il yönetimi ve millet vekili adayları. Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ve çalışanlarına ziyaretinde çalışanların sorunlarını ve isteklerini dinleyerek,  iktidara geldiklerinde diğer partilerin yaptıkları gibi vaatlerde bulunmayıp, daha önce yaptıkları hizmetleri tekrar yapacaklarını dile getirdiler İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki daireleri ve çalışanları ziyaret eden adaylar 1 Kasım Genel Seçimleri için destek istediler.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli