Yahşihan'da iftarda buluştular

Yahşihan

Yahşihan'da iftarda buluştular

Sungur iftar verdi

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur geleneksel hale getirmeyi hedeflediği iftar yemeğinin ilkini gerçekleşti. Yemeğe Yahşihan'dan olduğu kadar Kırıkkale'den her platformdan insanların bulunduğu yoğun bir katılım gerçekleşti.

GELENEKSEL OLACAK

Son yıllarda Kırıkkale'nin en gözde ilçelerinden biri haline gelen ve bunda da hiç kuşkusuz iki dönemdir yaptığı hizmetlerle büyük emek sahibi olan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur bu ramazanda da farklı bir uygulamaya imza atı. İlçe de ilk kez Yahşihanlılar ile Kırıkkalede ki vatandaşların bütünleşmesini sağlamak amacıyla bir iftar yemeği verdi.  

GENİŞ KATILIM

İlçede bulunan bir kır düğün salonunda düzenlenen iftara Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu,  Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, Türk Metal sendikası Şube başkanı Mürsel Öcal, Türk Metal Kırıkkalespor kulüp başkanı Metin Karakuş, 'un yanı sıra il müdürleri Yahşihan ilçesi köy muhtarları, köylüler Yahşihan ilçe müdürleri, il müdürleri ve Kırıkkale'de her platformda  yönetici konumundaki isimler ile davetliler katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Okunan Kuran-ı kerim tilaveti ve iftar'ın ardından kısa bir konuşma yapan Yahşihan belediye Başkanı Ahmet Sungur bir iftara davet ettiği bir çok kişiyi aramadığını bu konuda görevlendirdiği kişilerin ulaştığını bu yüzden herkesten hakkını helal etmesini istedi. Başkan Sungur Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu paylaşımların arttığı bir ay olduğunu ifade ederek   Belediye olarak ilk defa iftar düzenledik. Ancak bu iftarın geleneksel hale gelmesi için çaba göstereceğim. Yoğun bir ilgi oldu. Tüm davet ettiğimiz arkadaşlarımız davetimize icap etti. Amacımız burada birlik ve beraberliği yakalamak ve daha büyük etkinliklerde buluşmak. Herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

TEK TEK İLGİLENDİ

Başkan Ahmet Sungur iftar yemeği öncesi kapıda konuklarını tek  tek karşıladı. İftara kısa bir süre kala da masaları gezerek misafirleri ile ilgilenen Sungur iftar sonrasında da bazı masalarda yıllardır görmediği konuklarını görünce sıcak sohbetler gerçekleştirdi. Sungur bu dostlarının Ramazan sonrada görüşmek istediğini belirterek makamına davet etti. İftar yemeği sonrasında da Başkan Sungur kapıda konuklarını tek tek uğurladı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli