Anahtar Kelimeler: Yahşihan gurup çıkarması

Yahşihan´da gurup çıkarması

Yahşihan´da gurup çıkarması

Yahşihan´da gurup çıkarması

 

Gurup toplantısına katıldılar

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur başkanlığındaki Yahşihanlılardan oluşan heyet Ak Parti olağan kurul toplantısına katıldı, Başbakan Yıldırım´ı dinledi. Toplantı sonrası Yahşihanlılar ile hatıra fotoğrafı için objektifler karşısına geçen Başbakan Yıldırım, ilgilerinden dolayı başta Başkan Sungur olmak üzere Yahşihanlılara teşekkür etti.

BAŞBAKAN´I DİNLEDİLER

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Yahşihan teşkilat üyeleri ve Yahşihanlılar AK Parti´nin Mayıs Ayı olağan kurul toplantısına katılarak Başbakan Binali Yıldırım´ın konuşmasını dinledi. Ziyarette Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir Yahşihanlılara eşlik ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

BAŞBAKAN HEYETE TEŞEKKÜR ETTİ

Başbakan Binali Yıldırım kurul toplantısı sonrasında, Yahşihanlı heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi ve ziyaretlerinden dolayı son derece memnun kaldığını dile getirerek, Belediye Başkanı Ahmet Sungur´a ve Yahşihan halkına teşekkür etti. Belediye Başkanı Sungur ?Bizleri misafir ettiği için Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Bey´e teşekkür ediyoruz.  Ülkemizi ?Muasır Medeniyetler Seviyesi?ne ulaştırması için Allah´tan yardım istiyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false