Anahtar Kelimeler: Yahşihan yeni modern parklar

Yahşihan´a yeni modern parklar

Yahşihan´a yeni modern parklar

Yahşihan´a yeni modern parklar

 

Bir park daha kazandırıldı

Kırıkkale ili Yahşihan ilçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçelerinde ki çocukların rahat bir şekilde oyun oynamaları için ilçe genelinde çocuk parkı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

HİZMETE AÇILACAK

Sungur, Emirler Mahallesi´ne yeni bir park yaptıklarını belirterek, hem ailelerin hem çocukların bu uygulamadan memnun olduklarını kaydetti.Kırıkkale´nin en önemli ilçelerinden birisi olan Yahşihan´da vatandaşlara yönelik hizmetler devam ediyor. Yaz aylarının kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde ailelerin ve çocukların güvenli bir yerde yaşamlarını sürdürülmesi için çalışma yaptıklarını belirten Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Emirler mahallesinde ki parkın hizmete açıldığını söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

İlçelerinin nüfusunun her geçen gün arttığını ve hizmetlerin vatandaş odaklı olduğunu belirten Sungur, yapılan bu projelerle ilçe halkının yaşam seviyelerini arttırdıklarını kaydetti.Okulların tatil döneminde olduğunu ve çocukların yaz aylarında oyuna ihtiyacı olduğunu belirten Sungur, minik çocukların isteklerini geri çevirmediklerini hem onların, hem de ailelerin isteği üzerine bu parkın yapıldığını hatırlattı. Yahşihan ilçesinde bulunan aileler de Başkan Ahmet Sungur´a teşekkürlerini ileterek, yapılan bu çalışmadan memnun olduklarını ifade ettiler. Sungur´un Yahşihan için yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini ifade eden vatandaşlar, ilçenin her geçen gün geliştiğini ve bunun Başkan Sungur sayesinde olduğunu belirttiler.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli