Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur HABERKALE´ye konuştu

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur HABERKALE´ye konuştu

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur HABERKALE´ye konuştu

?İlçemiz çok hızlı büyüyor?

Yahşihan´ı geliştiriyoruz

Kırıkkale´nin son yıllarda en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesinin Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Belediye´nin çalışmaları, hedefleri, projeleri ve özellikle kendisinin siyasi düşünceleri konusunda HABERKALE´ye özel açıklamalarda bulundu.

ÇOK HIZLI BÜYÜYORUZ

Yahşihan ilçesinin hızlı bir şekilde geliştiğini ve büyüdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçeye yönelik çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Sungur, ?Yahşihan´da çevresi de gelişti. Son 7 yıla bakarsak çok hızlı ve olumlu bir büyüme ve gelişme söz konusu. İlçemizde 3 bin seçmenimiz var. Bu sayı giderek artıyor. 15 bin seçmen hesaplıyoruz ileriki yıllar için. Yatırımları da buna göre yapıyoruz. Şehirleşme bu oranda artıyor. Tabii biz de buna göre hizmet üretmeye gayret ediyoruz? dedi.

SOSYAL TESİS EKSİK

Üniversitenin bölgenin ve ilçenin gelişmesine büyük katkı sağladığının altını çizen Sungur, ?Biz bir üniversite bölgesiyiz. Üniversite dolayısıyla da büyüme ve nüfus artışı hızlı oluyor. Üniversite öğrencilerimizin ikametgahları için çaba gösteriyoruz. Şehir içi yolumuz imara açılacak. Yani şehrin yolu açılacak. Şehrimizin alt yapısını geliştirmemiz lazım? diye konuştu. Yahşihan´da en büyük sıkıntının sosyal tesis eksikliği olduğunu da belirten Başkan Sungur, ?Gönül ister ki sosyal tesislerimiz olsun. Bunu sağlama çabasındayız? dedi.

MADDİ İMKANSIZLIKLAR VAR

Yatırımları maddi imkansızlıklara rağmen yapmaya çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Sungur, ?Belediye´nin de ilçemizin da maddi sıkıntıları var. Maddiyatsızlıktan dolayı soysal yatırımlar yeterince olmuyor. Daha çok zaruri ihtiyaçlara ve önceliklere göre çalışma yapılıyor. İller Bankası´ndan gelen ödenekle yatırımları sürdürülüyor? dedi. Sungur, her şeye rağmen ilçeyi geliştirme gayretinde olduklarını belirtti. (SÜRECEK)

YARIN: BUGÜNE KADAR NELER YAPILDI?

ŞİMDİ NELER YAPILACAK?



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli