Anahtar Kelimeler: Verilen tavizlerin sonucu budur

?Verilen tavizlerin sonucu budur?

?Verilen tavizlerin sonucu budur?

?Verilen tavizlerin sonucu budur?

Biçer´den sert tepki!

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer Ankara´da meydana gelen ve 96 kişinin hayatın kaybettiği terör saldırısını kınadı. Biçer ?Bu saldırı bölücü terör örgütüne verilen tavizlerin bir sonucudur? dedi.

BİRAN ÖNCE SONA ERSİN

Milletvekili adayı Hasan Biçer İzmir Caddesindeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışından sonra yaptığı açıklamada Ankara´nın göbeğinde sivil halka yönelik kanlı terör saldırısının bölücü terörün hedef ve boyutlarını gözler önüne serdiğini söyledi. Bugünkü olayın çözüm süreci adı altında bölücü teröre verilen tavizlerin ülkeyi getirdiği noktayı gösterdiğini anlatan Biçer, "Vatandaşlarımızın katline yol açan insanlık dışı bölücü terör olaylarını kınıyor, gerekli güvenlik önlemlerinin zaman geçirilmeden alınması konusunda yetkilileri göreve çağırıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu şiddet olayları karşısında sağduyulu davranıp, ülkemizdeki bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya yönelik yapılan bu terör saldırılarına alet olmamasını diliyoruz. Beklentimiz bölücü terörle mücadelenin gerektiği şekilde yapılıp, bir an önce sona erdirilmesidir" dedi.

İNANMAMIZI BEKLEMESİN

Milletvekili adayı Hasan Biçer Diyarbakır ve Suruç´taki katliamların sorumluları bulunamadan böyle üzücü bir olayın yaşanmasının genel seçime giderken milli iradenin üzerinde bir kez daha baskı unsuru oluşturduğunu belirterek. "Savaşa inat Barış Hemen Şimdi adlı yürüyüşte bombaların patlatılması ülkemizde iktidar hırsı uğruna kan döken faşist zihniyeti gözler önüne sermektedir. Suruç´taki katliamın hemen ardından başlayan şiddet dalgası ne yazık ki bu sefer de Türkiye´nin başkentine taşındı. Günler öncesinden duyurusu yapılan, hazırlıkları yapılan, güzergâhı belirlenen bir miting öncesinde iki ayrı patlama gerçekleşti. Kimse bizden, bu patlamalardan istihbaratın haberinin olmadığına inanmamızı beklemesin? diye konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli