Anahtar Kelimeler: Vergi rekortmenlerine ödül

Vergi rekortmenlerine ödül

Vergi rekortmenlerine ödül

Vergi rekortmenlerine ödül

Rekortmenler açıklandı

Vergi Haftası kapsamında Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda 2015 yılı Vergi Rekortmenleri belli oldu. Yapılan toplantıda Verginin önemini anlatan Vali Ali Kolat, konuşmasının ardından vergi rekortmenlerine ödemlerini verdi.

TÖREN YAPILDI

Vergi haftası kapsamında Valilik 2015 yılı Vergi Rekortmenleri belli oldu. Rekortmenlere valilik toplantı salonunda ödülleri verildi. Ödül töreni öncesi konuşma yapan Vali Ali Kolat Konuşmasına yaşadığı bir anıyı katılımcılar ile paylaşarak başlayan Vali Ali Kolat, verginin öneminden bahsetti. Herkesin vergisini vermesi durumunda ülkenin daha iyi durumlara geleceğini belirten Vali Kolat, ?Vergi demek vatandaşların daha iyi yaşamasını sağlamaktır. Ne kadar vergilerimize sahip çıkarsak ülkemiz o kadar gelişir ve yaşama standartları o kadar gelişmiş olur. Bilindiği üzere vergi kaçakçılığı da yapılıyordu fakat elektronik denetimler ili vergi kaçakçılığının önüne biraz olsun geçilmiş oldu? ifadelerine yer verdi. Son zamanlarda özellikle Güney Anadolu Bölgesinde terör ile mücadelenin devam etmesi için verginin önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Vali Kolat, Ankara´da ki patlamayı örnek göstererek, ?Bu tür terör olaylarının önlenmesi ve mücadele için vergilere ihtiyaç olduğunu söyledi.

İVME KAZANDIRILMIŞTIR

Vali Kolat´ın konuşmasının ardından ise Defterdar Veysi Şahin her yıl ?Vergi Haftası´ nedeniyle açıklamalarda bulundu. Şahin, ?Maliye Bakanlığı, mükellef odaklı ve kaliteli hizmet sunma anlayışından hareketle, mükellefin vergi uygulamalarına ilişkin doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasını ve yükümlülüklerini kolay bir şekilde yerine getirmesi süreçlerini kolaylaştırma, vergi tahsilatında verimlilik ve etkinliği, mükellef ve çalışan memnuniyetini esas alan, hizmet sunma anlayışını benimsemiş, bilgi teknolojisi sistemlerini azami kullanarak, mükelleflerimizin vergi dairelerine gelmeden, vergi yükümlülüklerini kolay ve hızlı bir şekilde yerine getirebilmeleri için e -beyanname, e-defter, e-tebligat ile bu uygulamalara yeni bir ivme kazandırılmıştır.? şeklinde konuştu.

PLAKETLERİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından ise vergi rekortmenlerine plaket takdim edildi. Hasan Altan, Haydar Yöndemli, Ayşe Feryal Karaaba , Sibel Güleç, Erhan Erdal , Eryapı Sanayi  LTD. ŞTİ, DSA Kimya  Tarım ürünleri LTD. ŞTİ, Mega Mühendislik Makine sanayi LTD. ŞTİ,  Yeni Hedef harita, Han Teknik Yapı, Öz Lider Mobilya,  Trabzon inşaat, ASUDE İNŞAAT.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli