Verdiğimiz sözü tutuyoruz”

 Verdiğimiz sözü tutuyoruz”

Verdiğimiz sözü tutuyoruz”

Göçer sendikada açıklama yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Seyit Ahmet Göçer iftar sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor. Göçer önceki günde Türk Eğitim Sen'in daveti üzerine sendika binasına giderek sendika üyeleri ile hasret giderdi

İFTAR SONRASI SOHBET

Seçim sonrasında yaptığı açıklama ile hep halkın içinde yanında olacağının sinyalini veren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Seyit Ahmet Göçer yine yoğun bir hafta sonu geçirdi. Göçer iftar sonrası parti yöneticileri tarafından belirlenen bir mahalle camiinde teravih namazını kıldıktan sonra Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, 2015 genel seçimlerinde Milletvekili adayı olan Merih Karayol ve parti yöneticileri ile Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak'ın davetini kırmayarak sendikada üyelerle bir araya geldi.

UNUTMAYACAĞIMIZI SÖYLEMİŞTİK

Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, seçim öncesi ve sonrasında yaşanan gelişmeler hakkında sendika üyelerine bilgi verdi. Göçer Seçim döneminde söz vermiştim. Vekil olmam durumunda sizleri hiç unutmayacağımı söylemiştim. Adaylık dönemimde de buradaydım, vekil olduktan sonrada buradayım. Ben her zaman burada sizlerin içerisinde olacağım. Bizler Kırıkkale'ye uzun zamandır hizmet etmiş Milliyetçi Hareket Partisinin mensuplarıyız. Silerin isteklerini yerine getirmek sıkıntılarınızı çözmek için elimden gelen gayreti göstereceğim” ifadesini kullandı.

MİLLETİN TAKDİRİ ÖNEMLİ

Türk Eğitim Sen'deki program sonrası şehir merkezindeki bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelen  milletvekili Göçer vatandaşlar ve esnaflarla sohbet etti. Seçim sonrası oluşan tablo ve MHP'nin tutumu konusunda bilgiler veren Göçer milletin takdirinin önemli olduğunu belirtti. Göçer bu seçimde milletin AKP iktidarını sert bir biçimde uyardığının altını çizdi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false