Anahtar Kelimeler: özlem

Ve özlem sona erdi

Ve özlem sona erdi

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de binlerce öğrenci bugün, 1,5 yıllık aranın ardından yeni tip korona virüs tedbirleri çerçevesinde okullarda yüz yüze eğitime başladı.

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de binlerce öğrenci bugün, 1,5 yıllık aranın ardından yeni tip korona virüs tedbirleri çerçevesinde okullarda yüz yüze eğitime başladı. Uzun zamandır uzaktan yapılan eğim yüz yüze yapılmaya başlandı. Sınıflarına geçen öğrenciler, hep bir ağızdan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e "teşekkür ederiz bakan amca" dedi. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin büyük heyecan içinde olduğu gözlendi. Yeni eğitim yılı korona ve trafik önlemleri ile start aldı. İlk gün sorun yaşanmadı.

TÖREN YAPILDI

Öğrenciler sabahın erken saatlerinde okulların yolunu tuttu ve ilk ders zili ile yüz yüze eğitime başladı. Okullarda sıraya giren öğrenciler, İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan söyledi. Haftada 5 gün tam zamanlı eğitim görecek öğrenciler, 1,5 yıldır ayrı kaldıkları okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Sınıflarda sıralarına geçen öğrencilerin heyecanlı olduğu görüldü. Sınıflarına geçen öğrenciler, hep bir ağızdan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e "teşekkür ederiz bakan amca" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Şehit Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi, sınıflarda da çikolata ikram etti.

TÜFEKÇİ BİLGİ VERDİ

Törende konuşan Tüfekçi, “2021-2022 eğitim öğretim yılı sağlıkla huzurla nasıl başladıysa öyle bitsin. Ben tekraren aramıza katılan miniklere hoş geldiniz diyorum. Saygı değer velilerimize de şunu unutmamalarını istiyorum; emanetiniz, emanetimizdir. Biz bundan sonraki süreçte çocuklarımızın sonuna kadar yanındayız. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” dedi. Böylece yeni eğitim ve  öğretim yılı başlamış oldu. Yeni dönem korona ve trafik önlemleri ile start alırken, ilk gün bir sorun yaşanmadı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli