?Varlığınız bize güç ve güven veriyor?

?Varlığınız bize güç ve güven veriyor?

?Varlığınız bize güç ve güven veriyor?

Bahçeli Kırıkkale´ye geldi

MHP Lideri Devlet Bahçeli Kırıkkale´de partililerle bir araya geldi. Bahçeli Kızılkanat Kanat Düğün Salonunda partililer tarafından sloganlar eşliğinde karşılandı. Bahçeli burada partililere hitap etti. Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Varlığınız bize güç ve güven veriyor. Şer odaklarına ise korku veriyor. Doğruluk dürüstlükten ayrılmadan ülkeye hizmetten onur duymaktayız? dedi.

KIRIKKALE ZİYARETİ

MHP lideri Bahçeli, Kırıkkale´yi ziyaret etti. Güne Amasya programı ile başlayan Bahçeli,  Kırıkkale´de de MHP il Başkanlığı tarafından düzenlenen salon toplantısına katıldı.  Toplantıda Açılış konuşmasını yapan  MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Varlığınız bize güç ve güven veriyor. Şer odaklarına ise korku veriyor.  Doğruluk dürüstlükten ayrılmadan ülkeye hizmetten onur duymaktayız. AKP rezaletini sayfalar dolusu ihanetin hesabı sormak ülkücü hareketin boynunu borcu olacaktır? ifadelerini kulandı.

2 YILDA 4 SEÇİM OLDU

MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen salon toplantısını katılan Bahçeli burada partililere hitap etti. Bahçeli yaptığı konuşmada, ?Kısa süre içerisinde Kırıkkale il başkanlığı tarafından düzenlenen salon toplantısında ortaya konulan yüksek heyecan ve kararlıktan dolayı tebrik ediyorum. Hepinizin bildiği gibi 1 Kasım´da 26. Dönem seçimi yapılacak. Bu seçime katılın tüm siyasi parti ve adaylarını Kırıkkalelilere hayırlı olmasını niyaz ediyorum.  2 yıl içerisinde 4 seçim yaşandı? diye konuştu

MİLLET SEÇİMDEN BIKTI

Milletin seçimden bıktığını söyleyen Bahçeli, ?Üst üste yaşanan seçimler milleti yordu ve yıldırdı ve seçimlerden yıldırır hale gelmiştir. Buna rağmen aziz millet gayretleri ülkenin çok daha iyi şartlarda yönetilmesi için seçimleri değerlendirme kararlılığını koymaktadır. 1 Kasım´da yapılacak olan seçimin başlangıcı 58 gün önce başladı. 25. Dönem genel seçimleri 10 Martta başlamıştı gecen sürede dikkate alındığında 143 günü buldu üst üste gelen bu seçimler 10 Mart´ta başlayan çalışmalar aksamadan devam etti. Beyannameler güncellendi şimdiki seçimde de millete takdim etti? diye konuştu.

İLGİ YÜKSEK OLDU

Kırıkkale ziyaretinde Bahçeli´ye ilgi bir hayli yüksek oldu. Bahçeli Kırıkkale girişinde karşılandı ve konvoy eşliğinde şehre girdi. Salon toplantısına katılan Bahçeli önce salondakileri selamladı v e bir çok kişi ile tek tek tokalaştı. Seçimin önemini anlatan ve Türkiye´nin içinde bulunduğu duruma dikkat çeken Bahçeli, milletin bunun bilincinde olarak sandığa gitmesini önerdi ve MHP´ye destek istedi. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli