Valilik konağı bitme aşamasında

Valilik konağı bitme aşamasında

Valilik konağı bitme aşamasında

Çalışmada son aşamaya gelindi

Yapımına 2010 yılında başlanan ancak bazı olumsuzluklar nedeniyle gecikme yaşanan Kırıkkale Valilik konağı inşaatı bitme aşamasına geldi. Yılsonuna kadar tamamlanacak olan binanın hemen açılması bekleniyor.

DIŞ GÖRÜNÜMÜ GÜZEL

İnşaatına 2010 yılında başlanan ancak bir takım olumsuzluklar nedeniyle bir süre geciken Kırıkkale valilik konağı inşaatı tamamlanmak üzere. Yeni Mahalle Semtinde Atat Tepe Parkı alanında yaklaşık 5 yıldan bu yana inşaat çalışması yürütülen binanın valilik makamı ve bağlı birimlerin bulunduğu bloklar tamamlandı. Diğer tüm valiliğe bağlı müdürlüklerin bulunduğu bloklarında yapımı hızla sürüyor.

BU YILIN SONUNDA TAMAM

Mimari görünümü ve bulunduğu alan itibarıyla bölgeye yeni bir görünüm kazandıran Kırıkkale Valilik konağının bu yılsonunda tamamlanması bekleniyor. 2014 yılında tamamlanması planlanan ancak bir takım olumsuzluklar nedeniyle ikince defa ihale edildikten sonra inşaatı hızla süren binada tüm devlet kurumları yer alacak. İnşaatı yüzde 90 seviyesinde bitmiş olan bina bu yılın sonunda teslim edilecek. Çevre düzenlemesi ve taşınma işlemlerinin tamamlanmasından sonra bina hizmete açılacak.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli