Anahtar Kelimeler: inceleme yaptı

Vali inceleme yaptı

Vali inceleme yaptı

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, beton yol çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini söyledi. Vali Tekbıyıkoğlu, Geçen sene yaptığımız beton yolun 2 katı beton yol yapımı hedefliyoruz’ dedi. Sulakyurt ilçesine bağlı Hamzalı köyünde yatırımları inceleyen Vali Tekbıyıkoğlu ayrıca vatandaşların sorunlarını da dinledi.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kırıkkale’ye bağlı 185 köye hizmet götüren İl Özel İdaresi olarak Kırıkkale’de Köy yollarında beton yol yapımı çalışmasının tüm hızı ile devam ettiğini hatırlatan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, ‘İl Özel İdaremiz olarak görev sahamıza giren her alanda büyük bir çalışma azmiyle işlerimizi yapmaya gayret ettik ve gayretimiz devam etmektedir. Bu yıl geçtiğimiz yıl atılan beton yolun iki katı beton yol yapmayı hedefliyoruz’ dedi.

YOL AÇIKLAMASI

Geleneksel asfalt yapım şekli olan, halk dilinde soğuk asfalt diye tabir edilen sathi kaplamanın ortalama ömrü en fazla 3 yıl olduğunu hatırlatan Vali Tekbıyıkoğlu, ‘Bu süre zarfında bozulan yolun tekrar yapılması ihtiyacı, tüm yol ağının asfalt olmasını imkânsız kılmıştır.  İşte bu durumun çözümü için konu tüm detaylarıyla incelenmiş, mevcut kaynakların verimli kullanılması esas alınarak beton yol yapılması daha verimli olacaktı’ dedi.  Vali Tekbıyıkoğlu’nun Sulakyurt Hamzalı köyü programına İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve Sulakyurt Kaymakamı Kerem Tunçer katıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false