Vali ve Kaymakamları hedef haline getirdiler

Vali ve Kaymakamları  hedef haline getirdiler

Vali ve Kaymakamları hedef haline getirdiler

Baloğlu uyarı yaptı!

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, makam aracını hedef alan bombalı tuzaktan son anda kurtulan Kırıkkaleli hemşerimiz Göroymak İlçesi Kaymakamı Muharrem Eligül´ü telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

ALLAH KORUDU

MHP İl Başkanı Baloğlu, seçimlerin ardından artan terörün kaymakamların makam araçlarına kadar girdiğini ifade ederek, ?Bitlis´in Güroymak İlçesi Kaymakamı Kırıkkaleli hemşerimiz Muharrem Eligül, makam aracına bomba konularak hedef alınmış ve bombanın son anda fark edilmesi ile kurtulmuştur. Olay günü kaymakamımıza telefonla ulaşarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Kaymakamımızı Allah korudu? dedi.

ARAÇLARA KADAR GİRDİ

İl Başkanı Baloğlu, ?Sözde çözüm sürecinde terör örgütünün güçlenmesine zemin hazırlayanlar, partimizin uyarılarına kulaklarını tıkayıp terörle kol kola olanların yarattığı Türkiye´de artık terör kaymakamlarımızın makam araçlarına kadar girmiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör olaylarında operasyon yetkisinin vali ve kaymakamlarda olduğunu açıklayarak, valilerimizi ve kaymakamlarımızı terörün hedefi haline getirmiştir? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli