Anahtar Kelimeler: Üzerine gidilmesi lazım

?Üzerine gidilmesi lazım?

?Üzerine gidilmesi lazım?

?Üzerine gidilmesi lazım?

Akdoğan o tepkiye açıklama yaptı!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, gündeme dair değerlendirmelerinde Kırıkkale protesto edilmesine de yer verdi. Akdoğan, ?Kim bu şehit cenazelerini başka bir mecraya çekmeye çalışıyorsa bunların üzerine gidilmesi lazım? dedi.

AKDOĞAN AÇIKLAMASI

HaberTurk´te yer alan habere göre Akdoğan Kırıkkale´de Şehit Musa Saydam´ın cenaze töreninde yaşanılanlarla ilgili olarak şunları söyledi: ?Öncelikle şehit cenazelerinde çok büyük bir acı oluyor. Acıyı yüreğimize gömüyoruz bize gidince. Ağlamak istiyoruz ama terör örgütünü sevindirmeyelim diye ağlamıyoruz. Bu acıyı insanlar yaşamasın demek doğru değil. İnsanlar farklı şekilde bunu dile getirebilirler. Bunun ötesinde bir takım başka sorunlar yaşanıyor. Burada özellikle bu cenaze törenlerini provoke eden insanlar var.

ÜZERİNE GİDİLMELİ

Ben Kırıkkale´de cenazeye katıldım cami avlusunda binlerce insan vardı gittim oradaki insanlar kucaklaştım, şehit yakınlarına sarıldım şehidimizin annesi Allah´ın takdiri vatan sağ olsun dedi. Cenaze namazını kıldık dışarıya çıktın 100 metre top arabasının arkasında yürüdük en ufak bir sorun yok. Bizim insanımız çok vakur bir duruş sahibi. Ama arabaya binerken birkaç kişi milleti galeyana getirip örgütlü bir takım yapılar bunlar. Provokasyon çıkarıp o cenazenin şehidimizin manevi huzuruna yakışmayan tertiplerin içine girenler var. Kim bu şehit cenazelerini başka bir mecraya çekmeye çalışıyor bunların üzerine gidilmesi lazım.?



Ak parti gençlik
30.08.2015 11:28:27
cahil bunlar bakanım terör örgütünü sevindirecek kadar adiler işte mhp liyiz geçiniyorlar

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false