Anahtar Kelimeler: Uyuşturucu sigara operasyonu

Uyuşturucu ve sigara operasyonu

Uyuşturucu ve sigara operasyonu

Uyuşturucu ve sigara operasyonu

Polis ve Jandarma´dan operasyon

Kırıkkale´de Polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 4 kişi tutuklandı. Jandarma tarafından düzenlenen operasyonda ise kargo şirketine ait araçta çok sayıda kaçak sigara ve tütün bulundu.

TORBCILARA OPERASYON

Kırıkkale´de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 4 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Yenidoğan Mahallesi´nde bazı adreslerde yapılan aramalarda, bir miktar eroin ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda, H.B, M.Ç, H.T. ve M.Ö. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KARGO ARACINDA BULUNDU

Kırıkkale´de bir kargo şirketine ait araçta, 3 bin 210 paket kaçak sigara ile 90 kilogram gümrük kaçağı tütün ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırıkkale-Ankara karayolunda durumundan şüphelendikleri, doğu illerinden Ankara´ya malzeme taşıyan bir kargo şirketine ait aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, kargo paketlerine gizlenmiş 3 bin 210 paket kaçak sigara ile 90 kilogram gümrük kaçağı tütün ele geçirildi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli