Anahtar Kelimeler: Umut veriyoruz umut olacağız

?Umut veriyoruz, umut olacağız?

?Umut veriyoruz, umut olacağız?

?Umut veriyoruz, umut olacağız?

Toplantı yaptılar?

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir, herkese eşit mesafede olduğunu ayrıca her kesimden insanların kendileri ile hareket ettiğini söyledi. Demir ?Siyaset umut verme ve umut olma işidir. Bizde umut veriyoruz umut olacağız? dedi.

UMUT VE UMUT OLMA İŞİ

Siyaset insanlara umut verme ve umut olma işidir diyen Mehmet Demir, ?Bizlerde bu yolda ilerleyerek devam ettik. Siyaseti hakkıyla yaparsan kimsesizlerin kimi olursun. İnsanlarımızın dertlerine çare olursunuz. Milletimiz beni vekil olarak seçerse öncelikle ilimizin ve boz toprakların gür bir sesi olacağım. İnsanımız kendisini haklı olduğu hiçbir konuda yalnız hissetmeyecek.?dedi.

KIRIKKALE´NİN YERİ

AK Parti´nin 2023 vizyonundaki Kırıkkale´nin yeri hakkında bilgi veren Demir, ?İlimizde 3 tane OSB var. Tarımda sulanabilir arazilerinin tamamının sulanabildiği, teknolojik yatırım yapılabilir bir şehir olabilmesi, hızlı tren ile ilimizin istediği yere hızlı bir şekilde ulaşabilmesi, yanı başımızdan otoyolun geçmesi, hem şehirde hem de köylerimizde alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlamış, sorunlarını çözmüş problemleri kalmamış bir şehir olacak.?

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM

Vekil olması durumunda kimsenin el divan pençe durmayacağını dile getiren Demir, ?İnsanlarımızın başını dik tutmak için var gücümüzle, 7/24 çalışacağım. Ben insanlarımızın daima hizmetinde olacağım. AK Partiyi kuran kadronun içerisinde ben kendimi buldum. Çünkü o kadro Türkiye´de ezilmişlerin, itilmişlerin, yok sayılmışların, hor görülmüşlerin sesi idi. O kadro Türkiye´nin talihini ve tarihini değiştirecek bir kadro idi. Çünkü ülkesini seven milletine ve bayrağına bağlı bir kadro idi.?

HERKESİ KUCAKLIYORUZ

AK Parti´nin laf değil icraat yapan bir parti olduğunu halkımızın bildiğini söyleyen Demir, ?Biz gerçekçi yaklaşıyoruz olaylara. Bundan dolayı da 7 Haziran ? 1 Kasım seçimleri arasındaki fark ortaya çıkıyor. Biz aday profili olarak Kırıkkale´de bütün siyasi partilerin hayal edipte ama bir türlü gerçekleştiremediği bir aday profili ile milletimizin karşısına çıktık. Kırıkkale merkezi kucaklayan, Keskin gibi büyük bir ilçemizi kucaklayan, burada yaşayan Kırşehirliler ve diğer Yozgatlılar, Çankırılılar, Çorumlular, Karadenizliler ve burada yaşayan diğer yabancıları da kucaklayan bir aday profili ile milletimizin huzuruna çıktık. Bununda artılarını görüyoruz.?

KIRIKKALE BİZİ BAĞRINA BASTI

Demir, ?Kırıkkale seçmeni bizi kendi çocukları gibi, kendi kardeşleri gibi, kendi ağabeyleri gibi, kendi aileleri gibi bizleri bağrına bastı, herkese minnettarız. Seçmenimiz bizde kendilerini görüyor. Kanımız, dokumuz, sevgimiz, kültürümüz, yaşantımız uyuşuyor. Biz onlarız, onlarda biz. Böyle bir duygu yoğunluğu yaşıyoruz. Sanayide çırakta kendinde beni görebilir ben kendimde onu görebilirim. Ustası da öyle, işçisizde öyle, çiftçisi de öyle, inşaatçısı da öyle herkes kendi bizi biz kendimizde onları görebiliriz. Hayatın her kademesinde bulundum.?



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli