Anahtar Kelimeler: Ulusoy’ konuk ettiler

Ulusoy’u konuk ettiler

Ulusoy’u konuk ettiler

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafında düzenlenen toplantıda MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy ile TSO Meclis üyeleri bir araya gelerek şehrin sorunları üzerine istişarede bulundular.

TSO KONUK ETTİ

Şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları ile bir araya geliyor. TSO tarafından organize edilen toplantıların ilkinin konuğu Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy oldu. Eypark’ta düzenlenen yemekli toplantıda konuşan TSO Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Varlı, şehrin sorunlarının çözümü için fikir alışverişi ve yerel yönetimlerle STK’lar arasında yapılacak işbirliklerinin önemine dikkat çekti.

 

 

ULUSOY PROJELERİNİ ANLATTI

TSO meclisinde her sektörden temsilcinin bulunduğuna vurgu yapan Varlı her zaman istişareye ve ortak çalışmalara hazır olduklarını söyledi. Ulusoy’un şehrin geleceğine ilişkin projelerini dinleyen TSO Meclis üyeleri ise sorunlar ve bu sorunların çözümlerine yönelik fikirlerini Ulusoy’a ilettiler. Ticaret ve Sanayi Odası ile şehrin gelişmesine yönelik birçok alanda ortak çalışmalar yapmayı planladığını ifade eden Ulusoy ise davetlerinden dolayı TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı’ya teşekkür etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı