Anahtar Kelimeler: Ülkenin geleceğinin seçimi

?Ülkenin geleceğinin seçimi?

?Ülkenin geleceğinin seçimi?

?Ülkenin geleceğinin seçimi?

Akçay açıklamalarda bulundu

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç Mahalle ve Köy Başkanları ile bir araya gelerek 1 Kasım´da yapılacak seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundular. İl Başkanı Akçay, bu seçimin Ak Parti, MHP, CHP´den çok ülkenin bekasının seçimi olduğunu belirtirken, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç da ?Gece gündüz demeden çalışmalıyız´ dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALIYIZ

Mahalle ve Köy Temsilcileri ile Ak Parti iL Başkanlığı Toplantı Salonunda bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç 1 Kasım´da yapılacak seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundular. Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç ?Önümüzde 2 ay gibi kısa bir süre var. Gece gündüz demeden eşimizle dostumuzla çalışmalıyız. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de sizlere büyük görevler düşüyor. Özellikle sandık bazlı çalışmalarda yapacağınız çalışmalar çok önemli´ diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR SEÇİM

Ülkemiz 7 Haziran´dan bu tarafa büyük bir sıkıntı içerisinde Dolar, Euro almış başını gitmiş, gelen şehit haberleri hepimizin yüreğini dağlıyor. Teröre şuanda büyük operasyonlar yapılıyor ve sonuna kadar devam edecek. Doğu ve güneydoğuda özerklik ilan eden yerler vardı. Bu yerlere sorgusuz sualsiz operasyon yapıldı ve şimdi özerklik ilan edenler yok oldu. Bir tarafta Ak Parti diğer tarafta MHP, CHP, HDP ve arkasında onlara destek veren paralel yapı ve dış güçler var. Bu seçim AK Parti MHP, CHP davası değil, ülkemizin bekasının seçimidir. Ülkemizi Irak, Suriye ve Mısır´a çevirmeye çalışıyorlar. Halkımız yaşananları görüyor ve biliyor. Bunlara 1 Kasım´da meydan vermeyecektir´ dedi. Ve yaptıkları çalışmalardan dolayı mahalle başkanlarına teşekkür etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false