Üçüncü sıra da kıymetli”

 Üçüncü sıra da kıymetli”

Üçüncü sıra da kıymetli”

Sıralama için konuştu

AK Partinin 3. sıra Milletvekili adayı olan Abdullah Öztürk son günlerde gündemi oldukça meşgul eden Abdullah Öztürk 3. sıra adaylığını beğenmedi. İstifa edecek'' konusuna yapmış olduğu açıklamayla açıklık getirdi.

Üçüncü sıra yorumu

AK Parti üçüncü sıra adayı Öztürk, Bunları kim, neden çıkarıyor bilmiyorum. Fakat, bu haberleri çıkaranlar 1. sıradan aday çıkamayacakları için bunları çıkarıyorlar. Bizim 3. sıra adaylığımız rakiplerimizin 1. sırasından daha kıymetli” dedi. Abdullah Öztürk Biz 3. sırada olsak 1. sırada olsak hiç olmasak ta bir nefsimiz için yaşamıyoruz. Ben bu davaya inanıyorum. Bu kutlu yolda devam edeceğim. Benim için sıranın hiçbir önemi yok. O zaman zaten benim ilkelerimde çatışır. Ben 3. sıra adayı oldum. 1. oldum. Hiç olamadım, dolayısıyla ben bu işe küsüyorum deseydim zaten 13 yıldır ben bu davanın yanında olmazdım. Benim için sıranın önemi yok seçilmenin önemi yok.

Birinci sıradan kıymetli

Benim bu hizmete devam etmek mülkiyetim var. Ben buradan sizlere de söylüyorum. Bunu kim çıkardı bilmiyorum. Önemli olan Kırıkkale'de siyasette yapılmaması lazım. Biz bir hakkaniyet çerçevesinde aday olduk. Biz bu işe devam edeceğiz. Rabbim neyi takdir eder onu zaman gösterecek inşallah. Biz 1. 2. sıradan daha çok çalışacağız. Allah nasip ettiyse bunun önünde kimse duramaz. Biz dava adamıyız. Bunları kim çıkarıyor? Neden çıkarıyor anlamıyorum? Bu çıkaranlar zaten 1. sıradan çıkamayacakları için çıkarıyorlar. Bizim 3. sıra adaylığımız rakiplerimizin 1. sırasından daha kıymetli” dedi.

 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı