Anahtar Kelimeler: Türkyılmaz’ büyük destek

Türkyılmaz’a büyük destek

Türkyılmaz’a büyük destek

Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ın seçim bürosu dolup taşıyor. Pazar günleri seçim bürosunda mitingler yapan Türkyılmaz’ı sevenleri yalnız bırakmıyor.

 

İYİ PARTİ VE CHP DESTEĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz seçim bürosunda adeta bir sevgi seliyle karşılanıyor. Türkyılmaz, Seçim Bürosunu boş bırakmayan tüm ziyaretçileri ile tek tek yakından ilgileniyor ve görüş alış verişinde bulunuyor. Haftanın her Pazar günü mitingler düzenleyen Türkyılmaz’a aynı zamanda İyi Parti Genel Merkez Bölge Koordinatörü Furkan Özen, Kırıkkale Güven Şekerleme sahibi İş Adamı Kahraman Tuncay ve CHP Eski Merkez İlçe Başkanı Kemal Olcay’da katılım sağlayarak desteğini göstermiş oldu.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Yoğun katılımın olduğu mitingde konuşma yapan Türkyılmaz, “Seçim büromuzda sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelerek toplantılar yapıyoruz. Yine ev ve iş yeri ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızın ayağına gidiyor sorunlarını yerinde dinliyoruz. Bizler, halkımızın sorunlarını beraber çözmek için söz verdik. Bu yüzden bizi tanıyor güveniyorlar. Bu yüzden bize inanıyor ve seviyorlar. Vatandaşımızın bize olan ilgi ve alakası bu yüzdendir. Bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen tüm ziyaretçilerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı