Anahtar Kelimeler: Türkiye istikrara ihtiyacı

?Türkiye´nin istikrara ihtiyacı var?

?Türkiye´nin istikrara ihtiyacı var?

?Türkiye´nin istikrara ihtiyacı var?

Ramazan Can böyle dedi!

Ne demek istiyorsun Ramazan Bey?

AK Parti Milletvekili Ramazan Can, askerimize ve polisimize yönelik son günlerde terör örgütünün hain saldırıları hakkında konuştu. Çözüm sürecine terör örgütü mensuplarının ihanet ettiğine dikkat çeken Can, ülkenin sıkıntılı günler geçirdiğini bunun içinde ekonomik ve siyasi istikrara ihtiyaç olduğunu söyledi.

SIKINTILI BİR DÖNEM

İl Başkanlığı binasına gelerek burada basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Ramazan Can, son günlerde yaşanılan hain terör olaylarında şehit düşen askerimiz ve polislerimiz için yapılan protesto gösterilerinde vatandaşların öfkelerini kontrol altında tutmalarını istedi. Şehit cenazelerinde kendilerine yönelik tepkilere de açıklık getiren Can, ?Böyle şeyler olacaktır, çünkü o aile yavrusunu kaybetmiş yüreği alev yeri? dedi. Şehit cenazelerinin tekbirler ve dualar eşliğinde uğurlanması gerektiğini belirten Can, ?Ülkemiz son günlerde sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Şehitlerimizin geriye bıraktıkları, bizim en büyük emanetimizdir. Türkiye´nin istikrara ihtiyacı var, İnşallah 1 Kasım seçimlerinde bu istikrar tekrar sağlanacak ve kararlı bir şekilde bu operasyonlar devam edecek.  Çözüm sürecine ihanet eden terör örgütünün silahlarının üzerlerine beton dökülecek şekilde kararlılıkla sürdüreceğiz? ifadesinde bulundu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Seçim süreci kapsamında 18 Eylül´de aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu´na verileceğini dile getiren Can, ?Bizler aday adayıyız ve her zaman şehrimiz, halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Daha önceki seçimlerde üzerimize düşen her türlü görevi yaptık. Vatandaşlarımızla buluştuk, her gittiğimiz yerlerde kendiliğinden halk günü oluştu. Sabahlara kadar gayret ettik, millet böyle bir takdir gösterdi? şeklinde konuştu.

DOĞRU ŞEYLER DEĞİL

Çözüm süreci analar ağlamasın diye vardı diyen Can, ?Bu süreç boyunca bu acılar yaşanmadı. Bu süreci bozanlara, bu operasyonlar kafalarına yumruk olarak geri dönecek. Bundan dolayı operasyonlar yapılıyor, bir çatışma var. Zayiat veriliyor, bunlar asgari ölçüde olur. Şehitlerin acısını yüreğimizde yaşıyoruz, biz bu işin şovunu yapmıyoruz. Biz şehit ailelerini evlerinde ziyaret ediyoruz. Fotoğraf çekerek sanal alemde paylaşmıyoruz, bunlar doğru şeyler değil? ifadesinde bulundu.

SİYASETİ SONRA YAPALIM

Şehit cenazelerinin siyasetin yapılacağı bir yer olmadığını vurgulayan Can, ? Orada tekbirlerle, dualarla göndermemiz gerekir. Bir siyasi partinin sloganını atmak doğru değil. Biz toprağa Allah katında çok değerli bir varlığı gönderiyoruz. Biz muhafazakar insanlarsak, camide şehidimizin ruhunu incitecek sloganlardan kaçınmalıyız. Bunlar doğru değil, siyasetimizi yapalım. Gerekirse tartışalım, gerekirse birbirimizi incitelim, fakat şehit cenazesi siyasetin yapılacağı yer değil? dedi.

BİZ KOLTUK PEŞİNDE DEĞİLİZ

Son olarak konuşma yapan İl Başkanı Mürsel Akçay ise; terör saldırılarında şehit düşen asker ve polislerimize Allah´tan rahmet diledi. Bu acıların herkesin yüreğini yaktığını belirten Can, ?Bizler parti olarak büyük kongremize hazırlanıyoruz. Bu kongreyi  seçimin de startı olarak değerlendiriyoruz. 32 tane araçla birlikte Kırıkkaleli hemşerilerimizi götüreceğiz. Bizler burada Kırıkkale´ye hizmet etmek için varız. Koltuk peşinde değiliz. Hizmet etmeye gayret edeceğiz? ifadesinde bulundu. Konuşmaların ardından Milletvekili Can, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.



sensöylebilsinler
14.09.2015 09:03:18
aynı adaylar aday olmasa akp ve ülkemiz için daha iyi olur.atalay hiç olmasın açılım şehitler akp nin oyunu düşürür.gitsin ankaradan olsun.aynı adaylar olursa vallahi vermem.çünki.bu adaylar hırsız belediye başkanı harfi sungur destekliyor.köksal bütün kamu kurumlarına köksaldı.akp nin önceki döneminde her yer keskinlimi dolmuştu hayır.4millet vekili varken bile bu kadar keskinli yoktu her yer akpliydi.şimdi her yer istenmeyen ahalılı dolmuş.hastanenin biri baba biri oğul biri diğer oğul.yuh artık.hepsine ek kazanç imkanı verilmiş...

  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli