Türkiye'de yer yerinden oynayacak”

 Türkiye

Türkiye'de yer yerinden oynayacak”

SP adayları iddialı

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları Faruk Vurgun,Emine Köksal ve Ramazan Gözalan Zafer Caddesi'nde esnaf ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Saadet Partisi Milletvekilleri iktidara geldiklerinde ülkenin kalkınması için çok çalışacakları ve yer yerinden oynayacağını söyledi.

Esnaflara ziyaret

Esnaf ziyaretinde konuşan Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Faruk Vurgun, her şey bir besmeleye baktığını belirterek, İktidara geldiğimizde öyle bir besmele ile işe koyulacağız ki, Türkiye'de yer yerinden oynayacak. Ülkemiz hızla kalkınacak, milletimiz bolluk ve refaha kavuşacak. Çünkü bizim anlayışımız, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıdır. Bizim merkezimizde insan var. İnsanımızın mutluğu, refahı var. Bu yüzden iktidara gelir gelmez vatandaşlarımızın kanun teklifi vermesinin önünü açacağız” dedi.

İnat bütünleşeceğiz

Bu birliği gerçekleştirdikten sonra da Kırıkkale halkından büyük bir teveccühle karşılaştıklarını söyleyen Kırıkkale Milletvekili Adayı Emine Köksal ise, Sende gel hemşehrim dedik. Gel ki iri olalım, gel ki diri olalım. Bizi kutuplaştırmaya çalışanlara inat kucaklaşalım. Bizi bölmeye çalışanlara inat bütünleşelim. Türkiye kendine geliyor. Aslına dönüyor, özüne dönüyor, tarihine dönüyor. Akın akın Saadet'e geliyor. Milli ittifaka geliyor” şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli