Anahtar Kelimeler: Türkiye’

Türkiye’de bir ilk oldu

Türkiye’de bir ilk oldu

Türkiye’de bir ilk oldu

Bildik’ten örnek davranış

 

Esnafı açıkta bırakmadı

 

Herkese örnek olmalı

 

 

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, pandemi nedeniyle işsiz kalan esnaflara Türkiye’ye örnek olacak bir destekte bulundu.

 

 

ÖRNEK BİR ÇALIŞMA

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, pandemi nedeniyle işsiz kalan esnaflara Türkiye’ye örnek olacak bir destekte bulundu. Başkan Bildik, ilçede işsiz kalan esnaflara destek olmak amacıyla önemli bir bölümünü geçici olarak istihdam kapsamına dahil etti. Böylece esnaflar mağdur olmaktan kurtuldu. Böyle bir destekten dolayı esnaflar Başkan Bildik’e teşekkür etti.

 

BİLDİK AÇIKLAMA YAPTI

Başkan Bildik bu önemli gelişmeyle ilgili bilgi verdi ve “Pandemi sürecinde Hükümetimiz insan odaklı çalışmalar yaparken, bizde Sulakyurt Belediyesi olarak şartlarımızı zorlayarak istihdam odaklı, insanlarımıza (50 kişi istihdam edildi) en azından bir kaç ay maddi olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şimdi maddeye değer verme zamanı değil. İnsanlarımızın ekmeğine katkıda bulunma zamanı” dedi.

 

TÜRKİYE’DE İLK OLDU

Başkan Bilhdik’in bu çalışması Türkiye geneline örnek olarak gösterildi. Şu ana kadar Türkiye genelinde böyle bir destek çalışması olmadı. Sulakyurt Belediyesi’nin bu çalışması dikkat çekici bulundu. Kendilerine destek olan esnaflar nasıl teşekkür edeceklerini bilemediler.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false