Turizm öğrencilerine ücretsiz kurs

Turizm öğrencilerine ücretsiz kurs

Turizm öğrencilerine ücretsiz kurs

Güzel bir uygulama

Kırıkkale´de Turizm Otelcilik Meslek Lisesi alanında tek olan olan Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünce ortak Koordine edilen Yüzme Kursuna 1.ci sınıf öğrencileri ücretsiz katılıyor.

5 YILDIZLI OTELLERE STAJ İMKÂNI

Okul Müdürü Kadir Temizgül açılan bu yüzme kursuyla amaçlarının her yıl 30 Nisan ve 1 Ekim tarihleri arasında Akdeniz ve Ege Sahillerindeki 5 yıldızlı otellere staj yapacak öğrencilerinin boş zamanlarında denizde havuzda yüzerken boğulma riskine karşılık ve de sosyal bir etkinlik olarak İl spor müdürlüğü antrenörü İlyas Çelik ve Beden Eğitimi Öğretmeni Serhat Yılmaz idaresinde Yüzme, Can kurtarma, ilkyardım derslerine yoğun bir katılımın olduğunu belirtti.

SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞİYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, bu tür kurslara her zaman saha, salon tesis  ve antrenör olarak destek verdiklerini tesislerin tüm gençlerimize açık olduğunu belirtti. Gençlerimizi Spor alanlarına çekmek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak sağlıklı bireyler yetiştirmenin görevleri olduğunu vurguladı.

İMKANLARDAN FAYDALANACAK

Okul müdürü Temizgül, staj öncesi 3 Ay yüzme kursu 1 ay hızlandırılmış İngilizce gramer ve pratik kursu, Ayrıca mutfak servis ön büro hizmetleri ile ilgili pratik yaptırılarak öğrencilerin stajlara hazırladıklarını belirtti. Temizgül, gerek ilçelerden gerekse ilimizin uzak mahallelerinden okulumuzu tercih edecek öğrencilerimizi okulumuza ait pansiyonda ücretsiz yatılı 3 öğün yemek 24 saat sıcak su, çamaşır makinası, ütü gibi olanaklarında bulunduğu burada kalan öğrencilerinde bu imkanlardan faydalanabileceklerini  belirtti. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli