Anahtar Kelimeler: Tüpraş Gama ziyaret

Tüpraş ve Gama´ya ziyaret

Tüpraş ve Gama´ya ziyaret

Tüpraş ve Gama´ya ziyaret

 

Vali bilgi aldı?

Vali Ali Kolat, Hacılar Beldesinde faaliyet gösteren, TÜPRAŞ ve İç Anadolu Doğalgaz Kombine Çevrim Santralini (GAMA Enerji) ziyaret etti.

İLK TÜPRAŞI ZİYARET ETTİ

İlk olarak, Vali Kolat, Batman TÜPRAŞ Rafineri Müdürü iken, TÜPRAŞ Kırıkkale Rafineri Müdürlüğü görevine getirilen, İhsan Serdar Kemaloğlu´nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennilerinde bulundu. Ayrıca, Vali Kolat, TÜPRAŞ´ın kuruluşunun 32. Yıldönümü vesilesiyle, TÜPRAŞ Müdürü İhsan Serdar Kemaloğlu ve çalışanlarını kutladı.

BİLGİLER ALDI

Vali Kolat daha sonra İç Anadolu Doğalgaz Kombine Çevrim Santralini (GAMA Enerji) ziyaret etti. Buradaki ziyarete, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Murat Ağırtaş da katıldı. Vali Ali Kolat, GAMA Güç Sistemleri Genel Müdürü Özgür Umut Eroğlu´ndan, Doğalgaz Çevrim Santrali hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Vali Kolat, Doğalgaz Çevrim Santralini gezerek, burada çalışan işçilere, gaz zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan mesai arkadaşları için geçmiş olsun dileklerinde bulundu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli