Anahtar Kelimeler: Tuncer Kırıkkale’ geldi

Tuncer Kırıkkale’ye geldi

Tuncer Kırıkkale’ye geldi

Televizyon program sunucusu ve şair Serdar Tuncer Kırıkkale’de sevenleri ile bir araya geldi. Renkli ve manevi anların yaşandığı etkinlikte Tuncer, şiir severler için birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

 

SEVENLERİYLE BULUŞTU

Televizyon program sunucusu ve şair Serdar Tuncer Kırıkkale’de sevenleri ile bir araya geldi. Renkli ve manevi anların yaşandığı etkinlikte Tuncer, şiir severler için birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Televizyon ekranlarının sevilen yüzü ve şair Serdar Tuncer, Kırıkkale İl Müftülüğü konferans salonunda Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar Derneği’nin koordinatörlüğünde sevenleri ile buluştu. ‘Şiirli Muhabbetler’ adlı programla sahneye çıkan Tuncer, samimi halleriyle dikkat çekti. Eğlenceli tavırlarıyla izleyicilere neşeli anlar yaşatan Tuncer, çeşitli şiirler okudu. İki seans olarak düzenlenen konferansın ilk seansı saat15:00’da düzenlenirken ikinci seansı saat 19:00’da gerçekleştirildi.

KIRIKKALE ZİYARETİ

‘Kırıkkale’ye her zaman gelemiyorum, burada harika bir enerji var ’ diyerek planlanan saatini uzatan Tuncer, en kısa zamanda Kırıkkale’ye yeniden gelmek istediğini belirtti. Nur Cami Konferans Salonu’nda sevenlerine seslenen Tuncer ‘Buradan bir açıklama yapmak istiyorum. İnşallah bu ramazan ayında yeniden TRT’de iftar ve sahur sohbetlerinde birlikte olacağız. Programımda Kırıkkalelilere bir mesaj göndermek istiyorum. Sizlere sizin şivenizle ‘nörüyon Kırıkkale’ diyeceğim. “ ifadelerini kullandı.  Tuncer, Kırıkkale programını twitter hesabında da ‘Teşekkürler Kırıkkale. Ne güzeldiniz öyle’ sözleri ile paylaştı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli