Tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşın”

 Tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşın”

Tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşın”

Saygılı talimat verdi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ziyaret ve incelemelerine aralıksız devam ediyor. Saygılı Geçtiğimiz gün ise Belediyeye Bağlı Olarak Çalışan KIYAD Başkanı Hafize Yıldız ve yönetim kurulunun yanı sıra Sosyal Konsey Fahri Başkanı Ayşegül Yıldırımı ziyaret etti.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ramazan Ayı Dolayısıyla gece gündüz çalışmalarına devam eden KIYAD Başkanı Hafize Yıldız, Sosyal Konsey Başkanı Ayşegül Yıldırım ve üyelerini ziyaret etti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Saygılı KIYAD Başkanı Hafize Yıldız'dan bilgi aldı. Çalışmaların aksamaması ve Kırıkkale'de bulanan tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşılması için talimat verdi.

YARDIMLAR ARTTI

Ziyarete Başkan Saygılı'ya bilgi veren Ayşegül Yıldırım, Ramazan Ayının girmesi ile birlikte yardım paketleri dağıtmaya başlandığı belirtti. Yıldırım, Ramazan ayı dolayısıyla çalışmalarımız biraz daha hızlandı. Ramazandan önce ise sosyal market aracılığı ile çalışmalarımızı yürütüp ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz” diye konuştu

ARALIKSIZ ÇALIŞIYORLAR

Yapılan çalışmaları oldukça verimli gittiğini belirten Saygılı ise, Kırıkkale genelinde belirlenen ihtiyaç sahiplerini Belediyemiz KIYAD aracılı ile ulaşıyoruz.  Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerinin yanındayız. KIYAD ekibimiz ise aralıksız çalışıyor sadece KIYAD aracılığı ile değil yemek yapamayan yaşlılarımız ve bakıma muhtaç ailelere aş evimiz aracılığı ile günlük yemeklerini bırakıyoruz” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false