Tümgeneral Osman Ünlü tutuklandı

Tümgeneral Osman Ünlü tutuklandı

Tümgeneral Osman Ünlü tutuklandı

Kırıkkaleli bir isim

FETÖ´nün darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanı Kırıkkale´li Tümgeneral Osman Ünlü, tutuklandı.

TUTUKLAMA KARARI

Alınan bilgiye göre, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ünlü´nün emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen Ünlü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan FETÖ´nün darbe girişimi ile ilgili Polatlı´da ikamet eden birer hakim ve savcı ile Polatlı Adliyesi´nde görevli bir hakim ile savcı gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 17 polis de görevden uzaklaştırıldı.



harbidenkeskinliii
21.07.2016 10:58:21
keskin susuzluktan kırılıyor.bu sorun neden çözülemiyor.başbakan yardımcısı bile çıkaran keskinliler yana yana su tanker arayışına girdi.darbeye karşı duran türk milliyetçisi biri olarak kamu mallarını rantiyeyi bırakıp keskinin su sorununu çözmelerini kırıkkaledeki siyasetçilerimizden bekliyoruz. vatandaş darbeye karşı amma kör değil her bir yediğiniz boku da biliyor.hacıbey tokide modalife ye kim sattı hazineyi?karayollarının arazisi?....hele Yahşihan bld.bşk.para herkesi susturabiliyor demekki.

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli