Anahtar Kelimeler: Tüfek işi ne oldu?

Tüfek işi ne oldu?

Tüfek işi ne oldu?

Tüfek işi ne oldu?

Yine uyuttunuz Kırıkkale'yi!

YUH OLSUN SİZE!

Milli Piyade Tüfeği konusunda bugüne kadar yerel basında çıkan onca habere rağmen hiçbir tepki göstermeyen ve tüfek tamamen elden çıkınca ortalığı ayağa kaldırırcasına(!) tepki (!) gösteren sendikada seçim heyecanı yaşanıyor. Tüfek ise yine unutturuldu!

Kırıkkale uyutuldu!

Kırıkkale bir kez daha adeta uyutuldu. Kırıkkale'nin üretimi olan ancak elimizden çıkan tüfek konusunda olumlu hiçbir gelişme olmadı. Bugüne kadar tüfek konusunda yerel basında çıkan haberlere rağmen hiçbir tepki göstermeyen Türk Metal Sendikası şu günlerde seçimle uğraşıyor. Sendikanın şube seçimleri yapılacak. Şubeler ve delegeler de genel başkanı seçecek. Yetki mücadelesi konusunda ise hiçbir gelişme yok. Sendika ipleri tamamen eline almış durumda.

Ziyaretler fos çıktı!

Tüfek konusunda son ana kadar hiçbir tepki göstermeyen sendikanın genel merkezi ve Kırıkkale şubesi, yerel basında çıkan onca habere rağmen sessizliğini korumuştu. Tüfek tamamen elden çıkınca ortalığı adeta ayağa kaldırdılar. Tüfek için kamuoyu oluşturmaya çalıştılar. Bu amaçla bir heyet oluşturuldu. Bu heyet bir takım ziyaretlerde bulundu. Ama netice fos” çıktı. Tüfek için hiçbir yol alınamadı, hatta ziyaretlerde bulunan heyete gittikleri yerlerde adeta akıl öğretildi.

Siz de şaibelisiniz!

Şu anda tüfek konusunda hiçbir gelişme yok. Olumlu hiçbir ilerleme olmadı. Olay da zaten unutulmaya başladı. Ancak Kırıkkale kamuoyu tepkili. Tüfek konusunda şaibeler var” diyen sendikaya da tepki gösteriliyor, MKE yönetimine de siyasi otoriteye de. Kırıkkaleliler son ana kadar, yani tüfek elden gidene kadar sessiz kalan sendika yönetiminin de kendilerinin iddia etti o şaibeler içinde yer aldığını düşünüyor. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false