Anahtar Kelimeler: TSO yönetimi sözünü tuttu

TSO yönetimi sözünü tuttu

TSO yönetimi sözünü tuttu

TSO yönetimi sözünü tuttu

TSO binaya kavuşuyor          

Ticaret ve Sanayi Odası her katıyla kendisine ait yeni binasına kavuşuyor. Açılışla birlikte Ekrem Gök başkanlığında oluşan yönetim de seçimlerdeki en önemli sözü de yerine getirmiş oluyor.

7 katlı modern bina

Ticaret ve Sanayi Odası kendi binasına kavuşuyor. Mevcut yönetimin göreve gelirken söz verdiği yeni bina 7 kattan oluşuyor. Her katı 400 m2 olan yeni binanın toplam kapalı kullanım alanının 2 bin 800 m2 olduğu belirtiliyor. Yeni binanın hizmete girmesiyle birlikte işadamı Ekrem Gök başkanlığında oluşan yönetim de sözünü yerine getirmiş oluyor.   

Açılış yapılacak

Yenidoğan Mahallesi Millet Bulvarındaki Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binasının açılışını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yapacak. Açılışla ilgili bütün hazırlıkları yaptıklarını belirten TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök Yeni hizmet binamızı 23 Mayıs 2015 Cumartesi Günü saat 16.00`da TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla yapacağız. Tüm üyelerimiz, sivil toplum örgütleri ve tüm Kırıkkale halkımız yeni hizmet binamızın açılışına davetlidir” dedi. 

 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli