Anahtar Kelimeler: belgesi alan Üniversite olduk

TSE belgesi alan 26. Üniversite olduk

TSE belgesi alan 26. Üniversite olduk

TSE belgesi alan 26. Üniversite olduk

Üniversite TSE belgesi aldı

Akademik eğitim ve öğretim veren üniversiteler arasında başarısıyla kendinden söz ettiren Kırıkkale Üniversitesi kalitesine kalite katacak bir belgeye layık görüldü. Türk Standartları Enstitüsü tarafından tetkike alınan Kırıkkale Üniversitesi, ?TS EN ISO 9001:2008 Katile Belgesi´ dün yapılan törenle üniversiteye verildi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz aylarda alt yapı çalışmasını oluşturan Kırıkkale Üniversitesi, Türk Standartları Enstitüsü ile yaptığı görüşmeler kapsamındaki meyvelerini aldı. Kırıkkale Üniversitesi tarafından Fen Edebiyat Fakültesi Yahya Kemal Salonu´nda düzenlenen törenle TSE Başkanı Sebahattin Korkmaz, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız´a ?TS EN ISO 9001:2008 Katile Belgesi´ni düzenlenen törenle sundu.

GÜZEL YERLERDEYİZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programda konuşma yapan yönetim birimi sorumlusu Mehmet Yılmaz, Kırıkkale Üniversitesi ile TSE arasındaki yapılan çalışmaları anlattı. Süreç kapsamında başarılı çalışmaların yapıldığını belirten Yılmaz, ?Kırıkkale Üniversitesi TSE listesinde 26´ncı sırada yer alıyor? şeklinde konuştu.

DAHA YÜKSEKTE OLMALI

Ülke genelinde farklı alanlarda çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi´nin bu belgeyi almak için büyük gayretler gösterdiğini ifade etti. Korkmaz, ?Biz, TSE kurumu olarak bütün gücümüzle yanınızdayız? dedi. Korkmaz, ?Standartlarımızın daha yüksek olması için kalitenin önemini bilmemiz gerekir. Kalitenin üst yükseklerde olduğu yerlerde bilinmelidir ki; başarı da vardır.?

GELECEĞE YÖNELİK İŞLER

Rektör Ekrem Yıldız, ise ?Biz kurum olarak insana hizmet veren bir yeriz. Bizim felsefemiz insanı yaşat ki; devlet yaşasın anlayışıdır. İşleri düzgün ve kaliteli yaptığımız her zaman geleceğe daha emin adımlarla ilerliyoruz demektir. Üniversitemize eğitim için gelen öğrencilere en iyi hizmeti sunmalıyız ki, kapımızdan memnun ayrılsınlar? dedi.

ÖRNEK OLACAĞIZ

Son olarak konuşma yapan Vali Ali Kolat; yapılan çalışmalarda emeği geçenleri tebrik etti. Kırıkkale Üniversitesi´nin bu belgeyi hak ettiğini söyleyen Kolat, ?Bizler kamu kuruluş yöneticileri olarak öğrencilerin daha kaliteli hizmet alabilmesi için yapılan bu tür aktiviteleri son derece olumlu buluyoruz ve destekliyoruz? şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından TSE Başkanı Kormaz, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız´a kalite belgesini takdim etti.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false