Anahtar Kelimeler: Trafikte dikkat gerekir

Trafikte dikkat gerekir

Trafikte dikkat gerekir

Bu yıl 1-7 Mayıs haftası günlerinde kutlanan Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.

ETKİNLİK YAPILDI

Vali vekili Ahmet Ferhat Özen törende yaptığı konuşmasında; “Bugün biliyorsunuz karayolları trafik haftası karayolları trafik haftası her yıl mayıs ayının 2 haftasında kutlanır ve bu hafta içerisinde başta çocuklarımız evlatlarımız olmak üzere trafik bilincinin yerleşmesi için eğitici çalışmalara ağırlık verilir. Biliyorsunuz ağaç yaşken eğilir, insanlar belirli bir yaştan sonra trafik kurallarını öğrenmede zorluk yaşayabiliyorlar. Çocuklarımızı bunu çok rahat çok daha kolay bir şekilde yapabiliriz, yaptırabiliriz. 

 

BİLGİ VERİLDİ

O yüzden çocuklarımıza da başta emniyetimiz jandarmamız trafik birimleri olmak üzere bugün burada güzel bir seyyar yaya güvenliğini anlatan bir grup çocuklarımıza trafik kurallarını öğretici çalışmalar yapıyoruz. Onlara aynı zamanda trafik polisi ablaları güzel hediyeler verdiler. İnşallah onlar da ileride özel öncelikli olarak yaya trafiğine esas alan anlayışla yetişecekler, böylelikle trafik kazaları azalacak can ve mal güvenliğimiz sağlanacak, daha az maddi hasar olacak, ülkemiz kazanacak, insanlık kazanacak” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false