Anahtar Kelimeler: Toplumun temel taşları

Toplumun temel taşları

Toplumun temel taşları

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Makas, “Kadınlarımız, toplumumuzun temel taşıdır. Hayatımızın her anında emeği, sevgisi ve fedakârlığıyla yanımızdadırlar” dedi.

8 MART AÇIKLAMASI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Vali Mehmet Makas, açıklamalarda bulundu. Makas, “Başta aile olmak üzere her alanda hayatımıza değer katan, varlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım. Kadınlarımız, toplumumuzun temel taşıdır. Hayatımızın her anında emeği, sevgisi ve fedakârlığıyla yanımızdadırlar. Ailede, eğitimde, ekonomide, siyasette ve sanatta önemli başarılara imza atarak, kendilerini her alanda kanıtlamışlardır.

 

BİRLİKTE SÜRDÜRÜYORUZ

Atatürk'ün "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın." sözü, kadınlarımızın toplumdaki yeri ve önemini en güzel şekilde ifade etmektedir. Bizler de, bu ilke doğrultusunda, kadınlarımızın her alanda daha fazla güçlenmesi ve hak ettiği yere ulaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı