Anahtar Kelimeler: Otomobil traktör çarpıştı

Otomobil ve traktör çarpıştı!

Otomobil ve traktör çarpıştı!

Otomobil ve traktör çarpıştı!

1 kişi yaralandı!    

Balışeyh´de Burak Mehmet Bozkurt yönetimindeki 71 DR 560 plakalı otomobil ile bir traktörün çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Yaralı Oğuzhan Yalçın, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

ARKADAŞI KOLUNDAN YARALANDI

Kırıkkale-Yozgat karayolu mevkiinde meydana gelen bir trafik kazası sonrasında bir kişi yaralandı. 71 DR 560 plakalı otomobil ile bir traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Burak Mehmet Bozkurt´un arkadaşı Oğuzhan Yalçın kolundan hafif şekilde yaralandı. Yalçın, olay yerine gelen acil servis ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

TRAFİĞİN TEKRAR AKIŞI SAĞLANDI

Kısa sürede olay yerine gelen Balışeyh ilçe emniyet müdürlüğü trafik polis ekipleri, aksayan trafiğe hemen müdahale etti. Daha sonra iki aracın sürücüsünün kaza hakkında ifadeleri alınırken durma noktasına gelen trafik emniyet güçlerinin çalışmasıyla yeniden açıldı. Sürücü Yalçın, yeşil ışık yanarken geçtiği sırada karşısına ansızın traktörün çıktığını ve bu anda traktörle kafa kafaya çarpıştıklarını iddia etti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli