Anahtar Kelimeler: Bayramı’ kutlama

Tıp Bayramı’na kutlama

Tıp Bayramı’na kutlama

Tıp Bayramı’na kutlama

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

 

TEKİN MESAJ YAYINLADI

Tıp Bayramı dolayısıyla başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutlayan Başkan Tekin, mesajında şunları söyledi:  “Hekimlik; insanlık tarihinin en eski mesleklerinden biridir ve her geçen gün önemini daha da arttırmaktadır. Özellikle Türk toplumunda kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Çok zor ve uzun bir eğitim sürecinden geçerek, büyük özverilerle çalışan hekimlerimizin sorumluluklarının çok ağır olduğunu biliyoruz. Sağlık çalışanlarımız, yüreklerindeki insan sevgisi ile böylesine meşakkatli bir mesleği sevgi ve azimle, zaman mefhumu tanımaksızın fedakârca yerine getirmektedirler. Bu sebeple emeklerinin değerini ölçmenin de mümkün olmadığını ifade etmek istiyorum.

 

ÜST SEVİYEYE ÇIKTI

Sağlıklı yaşam, her bireyin temel hakkıdır. Bu hakkın herkes tarafından eksiksiz kullanılabilmesi, sağlık hizmetlerinin kalitesi ve sağlık alanında ulaşılan düzey, günümüzde çağdaşlık göstergelerinden kabul edilmektedir. Son yıllarda her alanda olduğu gibi devletimizin sağlık alanında yapmış olduğu yatırımlar sayesinde, sistemde büyük ilerleme sağlanmış,  sağlık kuruluşlarının verimli ve etkin çalışması için, önemli mesafeler kat edilmiştir. Modern zamanın şartlarına uygun olarak dizayn edilmiş hastaneler, modern tıbbi cihazlar, nitelikli personel ve insan odaklı hizmet anlayışı ile sağlık hizmetleri en üst seviyeye çıkartılmıştır.

 

HERKESİ TEBRİK ETTİ

Bu duygu ve düşüncelerle; insan hayatını her şeyin üstünde tutan, zorluklara aldırmadan fedakârca vatandaşlarımıza kaliteli ve etkin hizmet sunan, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, en az kendileri kadar fedakâr aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum.”



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false