Anahtar Kelimeler: Teşkilatın yanındayız

?Teşkilatın yanındayız!?

?Teşkilatın yanındayız!?

?Teşkilatın yanındayız!?

Turan partiyi ziyaret etti

22. dönem Kırşehir Milletvekilliği yapan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Turan AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Turan buruda yaptığı konuşmada, ?Teşkilatların her zaman yanındayız. Biz yıkıcı değil yapıcı bir partiyiz? dedi.

PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Turan AK Parti İl binasında il yönetimi, merkez ilçe yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimi ve partililerle bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay çalışmalar hakkında Turan´a bilgi verdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Turan Kırıkkale´nin her zaman AK Partiye tarihi oylar verdiğini söyledi. Turan, ?AK Parti kurulduğundan bu tarafa Kırıkkale her zaman destek verdi. Sizlerde bu desteklerde partimiz için gece gündüz çalıştınız. Bizlerde teşkilatlarımıza her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz.  Bizleri kimse ulaşılamaz görmemeli ben her zaman sizlerin yanınızda sizlerin içinizden biriyim? diye konuştu

UYUM İÇİNDE ÇALIŞILMALI

Belediyeler başta olmak üzere Belediye Meclis Üyeleri İl Genel Meclis Üyeleri ve her kademenin il yönetimi ile uyum içinde çalışması gerektiğini hatırlatan Turan, ?İl yönetimimiz ve diğer kademeler her zaman uyum içinde olmalı. Bende Kırıkkale´de uyum olduğunu görüyorum. Bizleri buraya müfettiş gibi gelmiş olarak görmeyin bizler her zaman il yönetimimiz ve diğer kademelere destek için ziyaretler yapıyoruz. Ziyaretlerde varsa eksiklikler onları gideriyoruz? ifadelerini kulandı.

SORULAR CEVAP BULDU

Turan´ın konuşmasının ardından partililer tarafından sorulan soruları cevaplandı. Daha sonra ise 1 Kasım seçimlerinde gece gündüz çalışmalar yapan ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarına plaket verildi. Turan son olarak ise İlçe belediye başkanları ve ilçe başkanları ile bire bir görüşme yaptı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli