Teröre ?Hayır´ Kardeşliğe ?Evet´

Teröre ?Hayır´ Kardeşliğe ?Evet´

Teröre ?Hayır´ Kardeşliğe ?Evet´

Türkiye yürüdü?

Türkiye genelindeki kuruluşlarına çağrıda bulunan sivil toplum kuruluşları dün Ankara´da Sıhhiye meydanında buluştu. Kırıkkale´de Ticaret ve Sanayi Odası ve Memur- Sen, çok sayıda otobüs kaldırılarak ?Teröre Karşı Kardeşlik İçin Buluşuyoruz´ mitingine destek verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Toplam 30 milyonluk bir kesimi temsil eden 14 meslek kuruluşu, Ankara´da ?Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet´ yürüyüşü gerçekleştirdi. Sıhhiye Meydanı´nda bir araya gelen sivil toplum kuruluş üyeleri, burada kardeşlik mesajı verdi. ?Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet? yürüyüşü Kurtuluş Savaşı´nın birlik tablosunu yansıtan 1. Meclis´te sonlanacak, ayrışma yaşanmaması için yürüyüşte slogan yerine düdükler kullanıldı. Kırıkkale başta olmak üzere; 25 ilden işçilerin de katıldığı yürüyüşe emekli astsubaylar da yer aldı. Aileleriyle birlikte 30 milyonluk bir kesime yapılan çağrı, 78 milyondan yankı buldu. Yürüyüşe Kırıkkale´den de çok sayıda katılım oldu. 



zafer kimin
18.09.2015 08:56:03
Keşke dediğiniz gibi olsaydı meydana gelen otobüslerde 10 ar 15 kişi bile yoktu başka zaman 2 milletvekiline oy veren AKP seçmeni beleş araçlara binmeye tenezzül et etmediler galiba

  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı