Tek seansta sigarayı bırakın!

Tek seansta sigarayı bırakın!

Tek seansta sigarayı bırakın!

Özel Yaşam'dan özel bir uygulama!

Hastane çalışmalarını sürdüren Kırıkkale Özel Yaşam Tıp Merkezi Kırıkkale'de bir ilki gerçekleştiriyor. Hastane, sigara bıraktırma operatörü Ebru Burma önderliğinde tek seansta sigarayı bıraktırıyor.

Sigara illetinden kurtulmak isteyen ancak kurtulamayanlara Özel Yaşam'dan müjde gibi bir uygulama. Sigarayı bırakmak isteyenler Özel Yaşam Tıp Merkezi'ne gelerek tek seansta bu illetten ağrısız, acısız ve zahmetsiz bir şekilde kurtuluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan sigara bıraktırma operatörü Ebru Burma, sigarayı teknik bir cihaz sayesinde nasıl bırakılacağı konusunda bilgiler verdi. Burma, 2.5 aylık bir eğitimden sonra Kırıkkale Özel Yaşam Tıp Merkezi'nde hastalarımıza hizmet veriyoruz. Eylül ayında hastalara hizmet vermeye başladık. Sigarayı bir cihaz sayesinde gerçekleştirilen uygulama ile bıraktırıyoruz. Cihazımız Almanlar tarafından bulunmuş ama Ruslar tarafından geliştirilmiş. O yüzden programımız Rusça. Hastaya sigarayı tek seansta bıraktırıyoruz. Genelde insanların pek başvurusu olmuyordu. Cihaz sigarayı mı bıraktırır?” diyorlardı. Fakat insanlar yüzde yüz memnuniyetle karşılaşıyorlar ve kendi çevresindeki insanları da yönlendiriyorlar. Talep şuanda çok yoğun durumda” diye konuştu.

Nasıl bıraktırıyor?

Burma Nasıl cihazla sigarayı bıraktırıyoruz?” sorusuna şöyle yanıt verdi ve uygulamanın detaylarını anlattı: Öncelikle 3 günlük bir diyetimiz var. Onu uyguluyoruz. Ama bu arada sigara içmeye de devam ediyor. Sonrasında 4. gün kişi seansa geliyor. 2 saatini bize ayırıyor. Vücuduna herhangi bir enjekte edilen ilaç yok. Sadece kalbinde pil, stend, kalp kapakçığı protezi varsa hastaya işlem yapılamıyor. Ama onun dışındaki bütün hastalara uygulayabiliyoruz. Seans 2 saat sürüyor. İlk 20 dakika vücut taraması yapıyoruz. Hastanın kulağına kulaklık takıyoruz. Elinde de elektrotlar oluyor. Hasta sadece sol kulaktan ses duyuyor. Vücudunda olması gereken değerleri iletiyor. Eğer bozulan bir değer varsa elektrotlar sayesinde cihaza tekrar iletim sağlanıyor.”

Bir daha içmiyorlar

Burma, hastaların bu cihaz sayesinde sigarayı bıraktığını ve ellerine bir daha sigarayı almak istemediğini söylerken, 20 dakikanın sonunda hasta son sigarasını içiyor. Ufak bir aparatımız var ve sönmüş sigara onun üstüne konuyor. 1,5 saat boyunca organların üzerinden nikotin değerlerinin ters frekansını hastanın vücuduna iletiyor. Hasta seansın sonunda sigara içerim ama şuan içmek istemiyorum” diyor. Aslında sigarayı bırakıyor. Sinirlilik hali, gerginlik, aşırı derecede yiyeceğe yüklenme, kilo alma otomatikmen gideriliyor. Böyle durumlarla karşılaşıyor. Bu yöntemle hastalar daha uysal, sinirleri alınmış, daha rahat bir şekle giriyor. Birinci ve ikinci gün destek terapileri var. Bunlar ücretsiz. Hasta kendini 6 ay sonra kötü hissetse, bir şeye canım sıkıldı elim sigaraya gitti” dese ve sigara içmek istese, o zaman diyoruzki sigarayı yakmayın bizi arayın, bir seans daha yapalım” Bizim için önemli olan şey hastanın gerçekten sigarayı bırakmak istemesi. Uygulamanın ücreti yüksek değil üstelik 1. ve 2. gün destek seansları bunun içinde yer alıyor” dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli