Anahtar Kelimeler: Tekin partiye geldi

Tekin partiye geldi

Tekin partiye geldi

Kırıkkale'den milletvekili olmak isteyenler aday adaylık başvurularına bir yenisi daha eklendi . Kırıkkaleli iş insanı İş İnsanı Ergün Tekin'de aday adaylığı için başvuruda bulundu.

PARTİYE MÜRACAAT YAPTI

Kırıkkaleli iş insanı İş İnsanı Ergün Tekin Ak Parti'den milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti İl Başkanlığı’nda başvuru yapan Tekin burada bir açıklama yaptı, açıklamasında, “Geçmiş dönemde Kırıkkale’de hep ilkleri gerçekleştiren isim olduk. Yaptığımız birçok yatırımla, Kırıkkale’nin gelişimine katkı sağladık. Bugünden sonra da yine Kırıkkale’nin gelişimine katkı sağlamak adına bu hizmet yarışına talip olduk. Kırıkkale bizim evladımız gibi. Onun için ne yapsak yeterli bulmuyoruz. 

 

KAYBETMEK YOK

Kırıkkale’ye bundan sonra daha fazla özel teşebbüs gelmesi gerek. Bu konuda bizler de elimizi taşın altına koymaya hazırız. Büyük bir yola çıktığımızın farkındayız. Bu sebeple heyecanlıyız. Kırıkkale’ye ve hemşehrilerimize hizmet etmek için bu heyecanımızı sahada kullanmak istiyoruz. Biz bütün enerjimizi Kırıkkale’ye harcamak için bu hizmet yarışına talip oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletine olan hizmet aşkıyla, biz de bu aşkı milletimizle yaşamaya talip oluyoruz. Bu yolda kaybetmek yok” dedi. 



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli