Anahtar Kelimeler: Tekin Başkan adayı ?

Tekin, Başkan adayı mı?

Tekin, Başkan adayı mı?

Durum sanki onu gösteriyor!

Kırıkkale’den kopmamasının sebebi bu mu?

 

Kimse karşı çıkmaz…

 

AK Parti Milletvekili Adayı olan ancak seçilemeyen Ergün Tekin’in “Kırıkkale’den kopmayacağım” demesine yönelik açıklama ile ilgili yorumlar yapılıyor.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

AK Parti Milletvekili Adayı olan ancak seçilemeyen Ergün Tekin’in “Kırıkkale’den kopmayacağım” demesine yönelik açıklama ile ilgili yorumlar yapılıyor. Tekin’in belediyeye başkan adayı olabileceği konuşuluyor. Bir çok kişi bir süre önce yaptığı basın toplantısındaki açıklamaları değerlendirirken, Tekin’in Kırıkkale Belediyesi’ne çok yakışacağı ve söz verilip yapılmayan çalışmalar ile geç kalınmış bir çok projeyi gerçekleştirebileceği vurgulanıyor.

 

SAYGILI’YA SON VERİR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın 8 yılda her şeyi berbat ettiği, söz verdiği projeleri gerçekleştiremediği, Ankara’da kimseyi tanımadığı için projelere destek bulamadığı, Ankara’da bazı işler için tanıdığı olmamasından dolayı aracı kullandığı ve işlerin ya gerçekleşmediği ya da ilerlemediği, mecliste toplantılara başkanlık etmediği, parti içinde huzursuzluklara neden olduğu, partiyi kendi yandaşları ve ötekiler diye ikiye ayırıp böldüğü, “kibirli” açıklaması ve tavrı ile kendini ötekileştirdiği, itici hale geldiği, şehirden bi haber yaşadığı, bozuk yollar, kaldırımlar ve çirkin, pis görüntülere dikkat etmediği, şehrin pis kokuyor olmasına engel olamadığı, özgüven eksikliğini gülerek geçiştirmeye çalıştığı, en ciddi toplantılarda bile gülüyor görüntüsü ile gayrı ciddi bir tavır takındığı duruma Ergün Tekin’in özgül ağırlığı ile son vermesi umut ediliyor. 

 

EN BÜYÜK ŞANS OLUR

Tekin’in başkan adaylığı ile ilgili durum ve söylentiler şehirde çok ciddi biçimde konuşulurken, bunun en doğru karar olacağı ifade ediliyor. Tekin’in hem Kırıkkale şehrine ve hem de Kırıkkale iline hizmet edecek son zamanlarda ortaya çıkan en büyük şans olduğu vurgulanıyor.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli