Tek gayem geleceğe sahip çıkmak”

 Tek gayem geleceğe sahip çıkmak”

Tek gayem geleceğe sahip çıkmak”

Temayül öncesi açıklama yaptı

AK Parti`den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını geçtiğimiz gün görkemli ve kalabalık bir grup ile açıklayan eğitim camiasının tanınmış ismi Harun Güleç, adaylık listesine girememesi durumunda dahi her zaman partisinin emrinde olduğunu ve adeta bir nefer gibi çalışacağını söyledi.

Her zaman ak partiliydim

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı`nın 2001 yılında kuruluş çalışmalarından itibaren partide çalıştığını, hatta kurucular kurulu üyeleri içerisinden biri olduğunu ifade eden Harun Güleç, her zaman faaliyetlerde teşkilat çalışanlarının yanında olduğunu, fakat göz önüne çıkmadığını açıkladı. Dostları ve ailesi ile böyle bir karar öncesinde konuyu paylaştığını ve gereklilik üzerine Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptığını belirten Güleç, amacının halka hizmet etmek olduğunu belirtti.

Bir nefer gibi çalışacağım

Güleç "Bir ülkenin kalkınmasında en temel unsur eğitimdir. Yıllardır içinde bulunduğumuz eğitim camiasında tek gayemiz binlerce gence ülke sevgisini, manevi değerleri, bilimin gerekliliğini yaşamlarında idrak etme bilincini vermek olmuştur. Şimdi ise tek gayemiz gençlerimize, çocuklarımıza sorunsuz bir gelecek sunmaktır. Burada hep birlikte canı gönülden çalışarak birlik ve beraberlik içinde çalışarak olacağına inanıyorum" dedi.



Hayri Ulaş
1.03.2015 20:55:04
Harun bey sürekli telefonlarımıza mesaj atıyorsun bizleri rahatsız ediyorsun.Sana hakkımı helal etmiyorum.Telefonlarımızı hangi arkadaş dağıtıyorsa Allah ona da akıl fikir versin.Yeter artık mesaj atma be adam!!!!

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false