Anahtar Kelimeler: Tatlılar Vali Kolat’tan

Tatlılar Vali Kolat'tan

Tatlılar Vali Kolat

Tatlılar Vali Kolat'tan

Esnafları ziyaret etti  

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar geçtiğimiz gün iftar öncesi esnafları ve halk arasında Cennet Dede” olarak bilinen Niyazi Akbudak'a ziyaret ettiler.

TATLI VE PİDE İKRAM ETTİ

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Hasana Onar iftar öncesi Zafer Caddesi Esnafı Başta olmak üzere esnafları ziyaret ederek ‘hayırlı Ramazanlar' dileğinde bulundalar.  Kolat esnaf ziyaretinde iftarın saati yakın olması nedeni ile bir pastanede vatandaşlara tatlı ve pide ikram etti.

CENNET DEDEYİ ZİYARET

Kolat ve Onar Esnaf Ziyaretinin ardından ise Cennet Dede” olarak bilinen Niyazi Akbudak'a ziyaret ettiler. Cennet Dede ile bir süre sohbet ederek, yemek almaya gelen vatandaşlarda yemek dağıttı.  Ziyaretin ardından açıklama yapan Vali Kolat, Biz Niyazi Amcanın halk arasında bilinen adıyla Cennet Dede'nin yaptığı bu güzel hizmetleri duyduk geçtiğimiz ramazanda kendisini ziyaret ettik . Bu güzel çalışmaları, bu güzel hizmetleri gelip görmek istedik. Allah sağlık, sıhhat ve kolaylıklar versin. Ramazan ayı hayır, birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Allah, sizden ve size destek olan hayırseverlerden razı olsun” diye konuştu.

YEMEK VERİLİYOR

Cennet Dede ise esnafların ve hayırseverlerin verdiği desteklerle Ramazan ayı boyunca yemek verildiği dile getirdi. Garibanların, sahipsizlerin, ailesi olmayanların, sokakta kalanların hepsinin yemek yemeye geldiğini belirterek, Çok kalabalık oluyor. Bunun haricinde de imkanı olmayan bayanlara da evlerine yemek veriyoruz” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false