Anahtar Kelimeler: Tatil acı bitti!

Tatil acı bitti!

Tatil acı bitti!

Tatil acı bitti!

İki ayrı yerde iki acı olay!

Antalya'nın Kemer İlçesi`ne tatile Kırıkkale'den tatile giden 28 yaşındaki Keskin nüfusuna kayıtlı Halil İbrahim Türken, denizde boğuldu. Benzer bir olay da Bartın'a bağlı İnkumu beldesinde yaşandı.

TATİLE GİTMİŞLERDİ

Kırıkkale'den Kemere tatile giden kayıtlı Halil İbrahim Türken (28) denizde boğuldu Edinilen bilgilere göre  Olay, geçtiğim gün  saat 15.00 sıralarında Kemer`e bağlı Ulupınar Mahallesi`ndeki Çıralı sahilinde meydana geldi. Halil İbrahim Türken ve 2 arkadaşı, kaldıkları otelden çıkıp sahile gitti. Türken burada denize girerken, 2 arkadaşı sahilde güneşlenmeye başladı. Bir süre sonra suyun yüzeyinde hareketsiz olduğu görülen Halil İbrahim Türken, arkadaşları tarafından kıyıya çıkarıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Tekirova Jandarma Karakolu ekipleri yönlendirildi. Ağzından köpük ve kan geldiği belirtilen Türken`e ilk müdahale çevredekiler tarafından yapılırken, 112 ekiplerinden destek istendi. Burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitiren Halil İbrahim Türken`in cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.  Türken`in cenazesi ise Keskin'de toprağa verildi.

BARTIN'DAKİ OLAY

Benz er bir olay da Bartın'da yaşandı. Bartın´ın İnkumu Beldesi´nde denize giren Kırıkkaleli 20 yaşındaki Alper Tunga Kuzucu dalgalara kapılıp denizde boğuldu.

DALGALARA KAPILDILAR

Edinilen bilgiye göre: Ankara´dan Bartın´ın İnkumu tatil beldesine gezmeye gelen Kırıkkaleli Alper Tunga Kuzucu, serinlemek için 3 arkadaşıyla birlikte denize girdi. Bir süre sonra 4 arkadaş dalgalara kapıldı. Sahilde bulunan cankurtaranlar 3 kişiyi denizden çıkarırken, Kuzucu dalgaların arasında kayboldu. Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına bağlı Degak-3 Özel Tim Komutanlığı dalgıçları, sahilden 20 metre uzaklıkta 10 metre derinlikte Kuzucu´ya ulaştı.

ÇELEBİ´DE TOPRAĞA VERİLDİ

Kıyıya çıkarılan Kuzucu, ilk müdahalenin ardından Bartın Devlet Hastanesine götürüldü. Alper Tunga Kuzucu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kuzucu´nun cenazesi Kırıkkale´ye gönderildi. Kuzucu dün memleketi Çelebi Karaağaç Köyü´nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli