Anahtar Kelimeler: Tarihe düşüyorlar

Tarihe not düşüyorlar!

Tarihe not düşüyorlar!

Tarihe not düşüyorlar!

İmza defteri açıldı

Başarısız da girişiminin ardından meydana inen AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, demokrasi nöbetinde tarihe not düş adı altında oluşturduğu stantta vatandaşların görüşleri alınıyor.

DÜŞÜNCELERİNİ YAZIYORLAR

Başarısız da girişiminin ardından meydana inen AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, demokrasi nöbetinde tarihe not düş adı altında oluşturduğu stantta vatandaşların görüşleri alınıyor. Tarihe bir not düş adlı deftere ilk imza AK parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından atıldı. FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz gecesi girişilen darbe teşebbüsü sonrası meydanlara inen halk canı pahasına destan yazarak darbecilere dur derken yaklaşık 1 haftadır meydanlara inen Kırıkkale halkı birlik ve beraberlik içerisinde tüm dünyaya en güzel mesajı veriyor.

BEDELİNİ AĞIR ÖDEMELİLER

İlk anlardan beri meydanlardan bir an olsun ayrılmayan AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, millet tarafından yazılan bu destanı ölümsüzleştirmek amacıyla ´Demokrasi Nöbetinde Tarihe Not Düş´ adı altında bir stant açtı. Açılan stantta vatan için demokrasi nöbeti tutan vatandaşların fikirleri ölümsüzleştirilirken tarihe düşülen bir not olarak isimlendirilen deftere ilk notu AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı düştü. Akçay ve Saygılı demokrasi nöbetinde tarihe düştükleri notta milletin silahlarını millete çevirenlerin bu bedeli en ağır şekilde ödemeleri gerektiğinin altını çizdi.

NESİLLERE AKTARILACAK MİRAS

Vatanı ve demokrasisi için sokaklara dökülen milletin tarihte yeni bir destan yazdığını dile getiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, "15 Temmuz gecesi ve sonrası tutulan vatan için demokrasi nöbetleri tarihe milletimizin adını bir kere daha altın harflerle yazdırmıştır. Bizler de bu demokrasi nöbetlerinde tarih yazan halkımızın fikirlerini ölümsüzleştirmek için Demokrasi Nöbetinde tarihe bir not düş adı altında stant oluşturduk. Milletimiz burada tarihe düşülen bir not olarak isimlendirdiğimiz defterlerimize darbe girişimi ve kazanılan demokrasi mücadelesi hakkında fikirlerini yazıyor. Bu defter ülkesinin ve demokrasinin geleceğine sahip çıkan ve bu uğurda can vererek destan yazan halkımızın tarihe düştüğü bir not olacaktır. Bizler nasıl Çanakkale ve kurtuluş destanının yazan atalarımızı nasıl anıyorsak gelecek nesillerde bu defterler sayesinde bizleri o şekilde anacaktır" şeklinde konuştu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false