?Tanıtım günleri yapmaya hazırız?

?Tanıtım günleri yapmaya hazırız?

?Tanıtım günleri yapmaya hazırız?

 

Vekillerden Kırıkkale´ye mesaj

1 Kasım seçimlerinin ardından gerek Kırıkkale´de gerekse TBMM´de Kırıkkale Milletvekillerine ziyaretler aralıksız devam ediyor. Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Milletvekilleri Kırıkkale´nin tanıtımını yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Gerek Kırıkkale´den gerekse diğer illerde yaşayan Kırıkkale´de yaşayan vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir´e ziyaretler gerçekleştiriyorlar, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren milletvekili   Ramazan Can, Ankara´da Kırıkkale Tanıtım günlerinin yapılmasının artık kaçınılmaz olduğunu belirtirken, bunun öncülüğünü de yapmaya hazır olduklarını ve Milletvekilleri olarak bu konuda üzerlerine ne görev düşüyorsa gerekeni yapacaklarını ifade etti.

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´te Kırıkkaleli STK´ların birlik beraberlik içerisinde olmalarının gurur verici olduğunu belirtirken,  ziyaretçilere teşekkür etti. Kendisinin Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde yaşarken, TBMM´ye seçilmesinin büyük bir onur olduğunu belirten Abdullah Öztürk, bu onuru kendisine ve ailesine yaşatan Kırıkkalelilerin her zaman emrinde olacağını vurguladı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli