Anahtar Kelimeler: Talepler iletildi

Talepler iletildi

Talepler iletildi

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu ve İş Yeri Temsilcileri ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan ASLAN’ı makamında ziyaret etti.

REKTÖR’E ZİYARET

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu ve İş Yeri Temsilcileri ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan ASLAN’ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi geçen ziyarette Şube Başkanı Recep Akdoğan Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinde çalışan personelin görüş ve taleplerini ileterek, Tıp Fakültesi Hastanesinde çalışan yardımcı sağlık personelin arttırılması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve iş yüklerinin azaltılması konularında görüşlerini ifade etti.

 

PROJELER ANLATILDI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof.Dr.Ersan ASLAN sendika taragfından iletilen konulara imkanlar dahilinde hassasiyetle yaklaşacaklarını ifade etti. Rektör Aslan, ayrıca yapılan ve yapılması düşünülen projelerinden ve planlamalarından bahsetti. Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şube Başkanı Akdoğan; yapılacak olan çalışmalarda istişare içerinde bulunacaklarını, katkı sağlamak istediklerini ifade ederek, rektör Aslan’ın nazik karşılamalarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.



  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli